Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
08.05.2011 15:42

Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Sarıyer Caddesi’nde devam eden kaldırım ve parke taşı döşeme çalışmalarını inceledi. Sarıyer Caddesi’nde esnafın teşekkürü ve kahvaltı daveti ile karşılaşan Başkan Ergün caddenin Yeni Camii Caddesi’nde olduğu gibi düzenleneceğini söyledi. Başkan Ergün yapılan hizmetlerin karşılığında olumlu tepkiler almalarının kendilerini mutlu ettiğini ifade etti.
Sarıyer Caddesi’nde devam eden çalışmaları Belediye Başkan Yardımcısı Azmi Açıkdil ve Fen İşleri Müdürü Cem Çöllü ile birlikte inceleyen Belediye Başkanı Cengiz Ergün, esnafın olumlu tepkileri ile karşılaştı. Sarıyer Caddesi’nin Yeni Camii Caddesi’nde olduğu gibi düzenleneceğini ifade eden Başkan Ergün, kendisini kahvaltıya davet eden esnaflara da caddenin tamamlanmasının ardından geleceği sözünü verdi. Yıllardır yenilenmeyen caddelerin Manisa’ya yakışır bir konuma getirildiğinin altını çizen Başkan Ergün, “Sarıyer ve Yeni Camii Caddeleri vatandaşlarımızın garaj yönüne gidişte en fazla kullandıkları iki cadde konumunda bulunuyor. Daha önce Yeni Camii Caddesi bitirilerek hizmete açıldı. Şimdi de Sarıyer Caddesi’nde aynı çalışmaları yürütüyoruz. Yapılan çalışmaların karşılığında esnaftan olumlu tepkiler almamız da bizleri mutlu ediyor. Burada esnafımız bize teşekkür ederek kahvaltıya davet etti. İnşallah çalışmalar tamamlandığında burada ki esnaflarımızla birlikte kahvaltıda buluşacağız” dedi.
30.04.2011

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu