Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
11.10.2011 17:43

MANİSA Belediyesi, Ege Bölgesi’nin en donanımlı Ses Kayıt Stüdyosu’nu Manisa’da hayata geçirdi. Belediye Başkanı Cengiz Ergün tarafından açılışı yapılan Kayıt Stüdyosu’nun yerel sanatçı ve müzik gruplarına önemli katkı sağlayacağı belirtildi. Açılışın ardından stüdyoyu gezen Başkan Ergün, “Manisa’yı sanatsal anlamda çağ atlatmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ege Bölgesi’nin en donanımlı Kayıt Stüdyosu’nu da hayata geçirerek, bu kararlılığımızı göstermiş olduk” dedi.

Manisa Belediyesi Gençlik Merkezi’nde açılışı yapılan MAGEM Kayıt Stüdyosu’nun açılış törenine Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Belediye Başkan Yardımcıları Mesut Bayram Laçalar, Azmi Açıkdil, Nursel Ustamehmetoğlu, Sedat Cesurol, Funda Solak, MHP MYK Üyesi Mustafa Enöz, MHP Merkez İlçe Başkanı Tamer Akkal, Belediye Meclis üyeleri ve davetliler katıldı. Açılış töreni öncesi Manisa Belediyesi Konservatuvarı eğitmenleri tarafından mini bir konser verildi. Konserin ardından MAGEM Kayıt Stüdyosu’nun açılış kurdelesini, Belediye Başkanı Cengiz Ergün, MHP MYK Üyesi Mustafa Enöz, Başkan Yardımcıları ve Meclis üyeleri, birlikte kesti. Kurdele kesiminin ardından İzmirli müzisyenlerden oluşan Grup Dir, konser verdi. Başkan Ergün, sahne, darbuka ve davul şovlarıyla izleyenleri mest eden grubu, konserin ardından tebrik etti.

Çok Önemli ve Güzel Bir Hizmet

Daha sonra Kayıt Stüdyosu’nu gezen Başkan Ergün, “Manisa’yı sanatsal anlamda çağ atlatmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Belediyemiz tarafından hayata geçirilen bu kayıt stüdyosu, Ege Bölgesi’nin en iyi stüdyolarından bir tanesi. Burada yerel sanatçı veya müzik grupları hem çalışmalarını yapıp, hem kayıt yapma imkanı bulacak. Müzikle uğraşan özellikle gençlerimiz için bu, çok önemli bir hizmet. Ben stüdyonun hayırlı olmasını diliyorum. İnşallah buradan ülke çapında sanatçılar çıkar” dedi. Manisa Belediyesi’nin çok önemli ve güzel bir hizmeti daha hayata geçirdiğini ifade eden MHP MYK Üyesi Mustafa Enöz de, Başkan Ergün ve ekibini tebrik etti.

Belediye Başkanımızın Gençlere Armağanı

Kayıt Stüdyosu hakkında bilgi veren Nursel Ustamehmetoğlu da, “Manisa Belediyesi Gençlik Merkezi bünyesinde donanımlı bir Müzik Stüdyosu kurmuş bulunmaktayız. Amatör veya profesyonel müzikle uğraşan bütün gençlerimizi stüdyomuza bekliyoruz. Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’ün de bütün gençlere armağanıdır bu stüdyomuz. Bundan sonra da gençlerimize yönelik çok önemli çalışmalarımız var. Bizi izlemeye devam edin” dedi. Manisa Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Yonca Ekmekçi ise, “Biz ilklerin belediyesiyiz. Bu kayıt stüdyomuz da Ege Bölgesi’nde bir ilk. Tam donanımlı bir kayıt stüdyosu burası. Tüm gençler, müzisyenler, Manisa Merkez ve dışından gelen gençler de buradan faydalanabilirler. Kapılarımız onlara her zaman açık. Biz gençlerimize konservatuvarımızla da destek veriyoruz. Stüdyomuzla bu desteğimiz katlamış olacağız” diye konuştu.

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu