Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
08.05.2011 16:21

Türk Hava Kurumu (THK) Genel Başkanı Emekli Tümgeneral Osman Yıldırım, THK Manisa Şubesi Başkanı Hatice Gümüşdere ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü ziyaret etti. Manisa’nın kendilerinde ayrı bir yeri olduğunu ifade eden Yıldırım, Mesir Festivalleri’nde Türk Hava Kurumu olarak çeşitli etkinlikler yapmak istediklerini söyledi.
Belediye Başkanı Cengiz Ergün THK Genel Başkanı Emekli Tümgeneral Osman Yıldırım, THK Manisa Şubesi Başkanı Hatice Gümüşdere ve yönetim kurulu üyelerini makamında ağırladı. Ziyarette ilk olarak söz alan THK Genel Başkanı Emekli Tümgeneral Osman Yıldırım, Manisa’ya sıklıkla geldiklerini ve bölge toplantılarını Manisa’da yaptıklarını söyledi. Her gelişlerinde Manisa’yı daha da güzel bulduklarını ifade eden Yıldırım, başarılı çalışmalarından dolayı Başkan Ergün’e teşekkür etti. Manisa’da her yıl geleneksel olarak kutlanan Mesir Festivali’nde Türk Hava Kurumu olarak çeşitli etkinlikler yapabileceklerini dile getiren Yıldırım, “Örneğin mesir festivallerinde yamaç paraşütü yarışmaları yapabiliriz. Ayrıca saçım gününde havada çeşitli gösteriler yaparak şenliğe görsellik katılabilir. Bu konuda sizden gelecek talep doğrultusunda her türlü desteği vermeye hazırız” dedi.

THK Genel Başkanı Yıldırım ile birlikte yönetim kurulu üyelerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Cengiz Ergün ise, Türk Hava Kurumu’nun festivalde yer almasından mutluluk duyacaklarını söyledi. Önümüzdeki yıl yapılacak olan festival öncesinde bütün sivil toplum kuruluşlarının görüşlerine de başvurulacağını belirten Başkan Ergün, “Amacımız festivalin ardından hem dedikoduların, hemde ‘bizim neden fikrimiz alınmadı’ gibi açıklamaların önüne geçebilmek. Bu yönde yapacağımız çalışmalarda sizlerinde görüşlerine açığız” diye konuştu.

04.05.2011

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu