Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
08.05.2011 17:07

Kentin 45 ayrı noktasında çalışma yürüterek, modern kent inşa eden Manisa Belediyesi, yeni muhtarlık binalarını da birer birer hizmete açmaya başladı. Gediz, Dilşeker ve Bayındırlık mahalle muhtarlıkları, düzenlenen törenle açıldı. Hizmetlerin ayrım yapmaksızın devam edeceğini vurgulayan Belediye Başkanı Cengiz Ergün, imarla ilgili 1986 yılından beri yapılmayan planlamaların da yapımına başlandığını kaydetti.
Manisa Belediyesi’nin modern muhtarlık binalarının açılışları Gediz, Dilşeker ve Bayındırlık Mahallelerinde gerçekleştirildi. İlk olarak Dilşeker Mahallesi Muhtarlığı açılışı yapıldı. Dilşeker Mahalle Muhtarlığı açılış törenine Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Belediye Başkan Yardımcıları Mesut Bayram Laçalar, Azmi Açıkdil, Nursel Ustamehmetoğlu, Belediye Meclis üyeleri, birim müdürleri, Dilşeker Mahallesi Muhtarı Arif Çakır, mahalle muhtarları, MHP Merkez İlçe Başkanı Tamer Akkal, MHP Milletvekili adayları ve çok sayıda mahalle sakini katıldı. Açılış öncesi mahallede inceleme yapan Belediye Başkanı Cengiz Ergün, eksiklikler ile ilgili Mahalle Muhtarı Arif Çakır’dan bilgi aldı. Daha sonra muhtarlık binası açılışına geçildi. Açılış töreni öncesi Manisa Şehzadeler Mehteri konser verdi.

Ayrım Yapmadan Hizmet Götürüyoruz

Açılış töreni öncesi bir konuşma yapan Dilşeker Mahallesi Muhtarı Arif Çakır, mahallelerine sayısız hizmet sunan Belediye Başkanı Cengiz Ergün nezdinde tüm belediye çalışanlarına teşekkür etti. Çakır’ın ardından söz alan Belediye Başkanı Cengiz Ergün de, Dilşeker Mahallesi’nde yapılan ve yapılacak olan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Manisa’nın 45 ayrı noktasında yürütülen çalışmaların 57 mahalleye yayılarak devam edeceğini vurgulayan Başkan Ergün, “Mahalle ayrımı yapmadan tüm mahallelerimize hizmet götürüyoruz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Bundan sonra da tüm mahallelerimizde eksik ne varsa, bunların giderilmesi noktasında gerekli çalışmayı yapacağız. Muhtarlık binasının Dilşeker Mahallesi’ne hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Mahallelinin Tinerci Korkusu Sona Erdi

Muhtarlık binası açılışı öncesi mahallede incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Dudakman Sokak’ta bulunan metruk evin tinerci yuvasına döndüğü yönündeki şikayetler nedeniyle Fen İşleri Müdürü Cem Çöllü’ye evin yıkılması talimatını verdi. Talimatın ardından hemen harekete geçen Fen İşleri Müdürlüğü, sokak arasında kalan metruk binayı iş makineleri yardımıyla yıktı. Mahalle sakinlerinin tinerci korkusuna son verdiklerini belirten Fen İşleri Müdürü Cem Çöllü, “Belediye Başkanımızın talimatıyla mahallede tehlike oluşturan metruk evin yıkımını gerçekleştirdik” dedi.

İmar Çalışmalarımız Başladı

Daha sonra Gediz Mahallesi ve Bayındırlık Mahallesi muhtarlık binaları açılışı gerçekleştirildi. Buradaki törene Gediz Mahallesi Muhtarı Rahmetullah Öztürk ve Bayındırlık Mahallesi Muhtarı Metin Doğru da katıldı. Açılış öncesi burada bir konuşma yapan Belediye Başkanı Cengiz Ergün, bölgenin imarla ilgili ciddi sıkıntılar çektiğini bildiklerini belirterek, “Manisa’mızda 1986 yılından beri imar planı yapılmamış. Biz 1986 yılından beri yapılmamış olan bu imar planı çalışmalarına başladık. Kısa zamanda bununla ilgili çalışmalarımızı tamamlayarak, herkesi sevindirecek müjdeyi vatandaşlarımızla paylaşacağız” dedi. Mahalle Muhtarları Rahmetullah Öztürk ve Metin Doğru da, Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e hizmetlerinden dolayı teşekkür etti. Konuşmaların ardından iki mahalle muhtarlığı okunan dualarla hizmete açıldı.

06.05.2011

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu