08.05.2011 17:08

Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Anneler Günü olması nedeniyle bir mesaj yayımladı. Annelerin yeri hiçbir zaman doldurulamayacak en kutsal varlıklar olduğunu vurgulayan Başkan Ergün, “Annelik, başka hiçbir duyguyla karşılaştırılamayacak kadar çok yüce ve karşılık beklemeden verilen tek sevgidir” dedi.
Anneler Günü münasebetiyle bir mesaj yayımlayan Belediye Başkanı Cengiz Ergün, tüm annelerin ve anne adaylarının gününü kutladı. Sevgi ve şefkatle, sağlıklı nesillerin yetiştirilmesinde büyük bir sorumluluk üstlenen annelerin, aile ve toplum hayatının temel direği olduğunu kaydeden Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Bizi hiçbir zaman yalnız bırakmayan, ilgiye ve sevgiye en çok ihtiyaç duyduğumuz anlarda şefkatle bağrına basan annelerimize sadece Anneler Günü'nde değil, yılın her gününde, ömrümüz boyunca hak ettikleri saygıyı göstermekte asla kusur etmemeliyiz. Bunu hem dini hem de vicdanı bir görev bilmeliyiz. Annelerimiz, hoşgörünün, merhametin, saf bilginin tükenmez kaynağıdır. Annelik, başka hiçbir duyguyla karşılaştırılamayacak kadar çok yüce ve karşılık beklemeden verilen tek sevgidir” dedi. Anneler En Kutsal VarlıklardırAile yapısının en önemli temel taşının anneler olduğunu vurgulayan Başkan Ergün, “Anneler dünyadaki hiçbir değerle karşılaştırılamayacak ve yeri hiçbir zaman doldurulamayacak en kutsal varlıklardır. Annelerimize olan minnet borcumuzu yılda bir gün değil, ömrümüz boyunca ödeyemeyeceğimizin bilinciyle elleri öpülesi annelerimizin ve anne adaylarımızın bu özel günlerini en içten duygularımla kutlar, hepsine bir ömür boyu sağlık ve mutluluk dolu günler dilerim” diye konuştu.
06.05.2011