Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
08.05.2011 17:12

Belediye Başkanı Cengiz Ergün, önümüzdeki günlerde hizmete açılması planlanan Grand Medical Hastanesi’nde incelemelerde bulundu. Hastanenin ortaklarından Adalet ve Kalkınma Partisi Manisa Milletvekili Dr. Mehmet Çerçi’nin daveti üzerine gerçekleşen ziyarette, Başkan Ergün hastane hakkında bilgi aldı.
Manisa’da yapımı büyük ölçüde tamamlanan ve önümüzdeki günlerde açılması planlanan Grand Medical Hastanesi’ni, hastanenin ortakları arasında yer alan Adalet ve Kalkınma Partisi Manisa Milletvekili Mehmet Çerçi’nin daveti üzerine ziyaret eden Belediye Başkanı Cengiz Ergün, hastane hakkında bilgi aldı. Ziyarete Belediye Başkan Yardımcıları Mesut Bayram Laçalar ve Azmi Açıkdil de katılırken, Grand Medical Hastanesi ortağı Manisa Milletvekili Mehmet Çerçi, Başkan Ergün ve beraberindekilere hastaneyi gezdirdi. Manisa’nın modern bir hastaneye daha kavuşacağını ifade eden Belediye Başkanı Cengiz Ergün, hastanenin şehrimize hayırlı olması temennisinde bulundu. Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve Yardımcıları Mesut Bayram Laçalar ile Azmi Açıkdil’in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Manisa Milletvekili Mehmet Çerçi, daha sonra Başkan Ergün ve yardımcılarına tablo hediye etti.

07.05.2011

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu