09.05.2011 14:58

Atatürk İlköğretim Okulu Müdürü Ayşen Oğuz, Okul Aile Birliği Başkanı Ayşe Reçepce ve Okul Aile Birliği yönetimi, Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü makamında ziyaret etti. Okul Müdürü Ayşen Oğuz, Başkan Ergün’e çiçek ve okulda Belediye Başkanı Cengiz Ergün ile çekildikleri çerçevelettirilmiş fotoğrafı hediye etti. Atatürk İlköğretim Okulu’na yaptıkları katkılardan dolayı Başkan Ergün ve ekibine teşekkürlerini sunan Okul Müdürü Ayşen Oğuz, “Manisa Belediyesi, okulumuzdaki ağaçların budanmasından, bahçemizin yeşillendirilmesine, duvarlara ferforje demirlerinden geri dönüşüm uygulamalarına ve son olarak da Anneler Günü etkinliğimiz için salon temini gibi birçok konuda destek verdi. Bu nedenle Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

Okul Duvarlarını Yeniliyoruz

Manisa Belediyesi olarak okulların fiziki koşullarının iyileştirilmesi noktasında çalışmalar yürüttüklerini, bu çalışmaları bitirdikleri yerlerde diğer okullarda çalışma başlattıklarını belirten Belediye Başkanı Cengiz Ergün de, imkanlar ölçüsünde Manisa merkezindeki tüm okulların fiziki koşullarının iyileştirilmesi noktasında üzerlerine düşeni yapmaya devam edeceklerini söyledi. Daha sonra Okul Aile Birliği Başkanı Ayşe Reçepce de, okullarındaki bir takım eksikliklerin giderilmesi konusunda Başkan Ergün’den destek istedi.