Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
18.05.2011 19:36

Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa Belediyesi’nin Uzunyol Caddesi’nde başlattığı asfalt çalışmalarını inceledi. Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e Başkan Yardımcısı Azmi Açıkdil, Fen İşleri Müdürü Cem Çöllü ve Park-Bahçe Müdürü Serpil Çakır eşlik etti. Asfaltlama çalışmaları ile ilgili Başkan Yardımcısı Azmi Açıkdil’den bilgi alan Başkan Ergün, cadde üzerindeki esnafla sohbet etti, hayırlı işler dileklerinde bulundu. Uzunyol Caddesi’nin Manisa’nın en önemli caddeleri arasında yer aldığını ve yaklaşık 900-1000 metrelik bir uzunluğa sahip olduğunu belirten Belediye Başkanı Cengiz Ergün, caddede yağmur suyu drenajı, kaldırım ve bordür çalışmalarının tamamlanmasının ardından hızla asfaltlama çalışmalarına başlandığını söyledi.
Final Yeşil Kuşak’la Yapılacak

Asfaltlama çalışmalarının bir gün içerisinde tamamlandığına dikkat çeken Başkan Ergün, “Uzunyol Caddesi’nde asfaltlamanın da ardından son olarak yeşil kuşak çalışması yapacağız. Tüm bu çalışmalarımız tamamlandıktan sonra kaldırımıyla, bordürüyle, asfaltıyla ve yeşiliyle Uzunyol Caddesi yepyeni bir görünüme kavuşacak. Manisa Belediyesi olarak kentimizin hemen her noktasında hizmet gitmeyen yer bırakmamak için çalışmalar yürütüyoruz. Bu çalışmalarımız 57 mahallemizin tamamını kapsayacak. Manisalı vatandaşlarımızı yaşanabilir kente kavuşturmak adına bu çalışmalarımız devam edecek. Caddesiyle, sokağıyla, sosyal alanlarıyla Manisa, tercih edilen kentler arasında üst sıralara hızla tırmanacak” dedi.
Sakarya Mahallesi’nden Teşekkür

Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Uzunyol Caddesi’ndeki çalışmaları incelemesi esnasında bir sürprizle de karşılaştı. Caddedeki asfalt çalışmalarını inceleyen Başkan Ergün için, yapılan hizmetler nedeniyle teşekkür pankartı asıldı. Mahalleliler adına Sakarya Mahalle Muhtarlığı tarafından hazırlanan pankartta şu ifadeler kullanıldı: “Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’e mahallemize yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ederiz.” Hizmetlerin tamamlandığı yerlerde çeşitli yollardan kendilerine teşekkürlerin geldiğini ve bunun da kendilerini oldukça mutlu ettiğini belirten Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Manisa’nın her noktasına hizmeti götürmek için gereken tüm gayreti bugün olduğu gibi bundan sonra da göstereceğiz. Vatandaşlarımızı hizmetlerimizle bir nebze mutlu ediyorsak, bu bize gurur verir” dedi.

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu