29.08.2016 15:30

Manisa Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Dairesi Başkanlığı, cenaze hizmet binasındaki morg kapasitesini arttırdı. Daha önce tadilat ve onarımların da yapıldığı gasilhanede kapasite, yeni alınan morg üniteleriyle birlikte 6’dan 18’e çıkarıldı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Dairesi Başkanlığı, il merkezine hizmet veren cenaze hizmet binasının morg kapasitesini arttırdı. Mezarlıklar Daire Başkanlığı’na bağlı cenaze hizmet binasında (gasilhane) daha önce yapılan tadilat ve onarımın ardından morg kapasitesinde de artış yapıldığını belirten Mezarlıklar Daire Başkanı Serpil Çakır, “Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’ün önderliğinde Manisalılara en iyi hizmeti sunmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu kapsamda il merkezimize hizmet veren morg ünitemizdeki kapasiteyi yeni alınan morg üniteleriyle birlikte 6’dan 18’e çıkardık” dedi. Manisa Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Daire Başkanlığı olarak ilçelerde de gasilhane oluşturulması için projeler hazırladıklarını belirten Daire Başkanı Çakır, gasilhanelerle birlikte ilçelerde de morg kapasitesinin arttırılmasını hedeflediklerini söyledi.