29.08.2016 16:42

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Kızılay Manisa Şube yetkililerini makamında konuk etti. Genel Müdür Coşkun, MASKİ ve Kızılay’ın hizmet odaklı kuruluşlar olduğu noktasında ortaklaştıklarının altını çizerek, “Her şey halkımız için” dedi.

Kızılay Manisa Şube Başkanı Cemal Kahraman, Şube Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Kuşçular, Kan Merkezi Müdürü Doktor İsmet Nardal, Şube Sekreteri İbrahim Kurul ve Halkla İlişkiler Sorumlusu İnanç Nihan Erdoğan, MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Genel Müdür Coşkun’un makamında gerçekleşen görüşmede, Kızılay Manisa Şubesi temsilcileri Coşkun’un başarılarının yeni görevinde de artarak devam etmesi dileklerinde bulunarak, kendisine Kızılay’a özel olarak tasarlanan hediyelerini takdim ettiler.

Menfaatsiz bir sivil toplum kuruluşu

Kızılay Manisa Şube Başkanı Cemal Kahraman, Kızılay bünyesinde yürütülen bütün çalışmaların halk için olduklarını belirterek, “Kızılay, hiçbir şekilde menfaat gütmeden çalışmalarını sürdüren bir sivil toplum kuruluşudur. Gönüllü vatandaşlarımızdan topladığımız kan bağışları, bu amaçla yürüttüğümüz kampanyaların tamamı halk için” şeklinde konuştu.

İnanç olduğu müddetçe her sıkıntının üstesinden gelinir

Kızılay’ın sivil toplum örgütlenmesi anlamında çok önemli bir kuruluş olduğunu ifade eden MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, “Kızılay ile eskiden beri süregelen iyi ve olumlu ilişkilerimiz oldu. Bağlantımız yine bu yönde de devam edecek. Çünkü bu iki kuruluş da halk için çalışıyor. MASKİ belediyecilik hizmetinde önde gelen bir kurum. Bu amaçla bizler hep halkla iç içe olduk. Sorunları çözüme kavuşturmak için uğraştık. Halkımızın desteğiyle problemleri bir bir çözmeye devam edeceğiz. Vatandaşlarımızın inancı olduğu sürece, üstesinden gelinemeyecek hiçbir sıkıntı olmadığına inanıyorum” dedi.