Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
30.08.2016 12:25

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 94’üncü yıl dönümü Manisa’da gerçekleştirilen etkinliklerle kutlandı. Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan Atatürk ve Milli Egemenlik Anıtı’na çelenk sunulmasıyla başlayan kutlama programı Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer’in makamında tebriklerin kabul edilmesiyle son buldu. Programda daha sonra Garnizon Şehitliği ve İl Emniyet Müdürlüğü Polis Şehitliği de ziyaret edildi.

Türk Milleti’nin şanlı tarihlerinden olan 30 Ağustos Zafer Bayramı, 94’üncü yıl dönümünde gerçekleştirilen etkinliklerle kutlandı. Kutlama programı, Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan Atatürk ve Milli Egemenlik Anıtına çelenk sunulmasıyla başladı. Programa Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa Milletvekilleri Selçuk Özdağ, Özgür Özel, Tur Yıldız Biçer, Manisa 1. Piyade Eğitim Tugay Komutanı Albay Şefik Güvenç, Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kemal Çelebi, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları Fuat Uzun, Yılmaz Gençoğlu ve Aytaç Yalçınkaya, MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay, Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü’nde görevli Daire Başkanları, askeri erkan, siyasi parti temsilcileri, daire müdürleri ile sivil toplum kuruluşları temsilcileri katıldı. Törende Manisa Valiliği, Manisa Garnizon Komutanlığı ve Manisa Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nın çelenkleri Atatürk ve Milli Egemenlik Anıtına sunuldu. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile devam eden programda günün anlam ve önemini belirten şiirlerin okunması ile son buldu.

Valilik makamında tebrikler kabul edildi

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın kutlama programı kapsamında daha sonra Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer’in makamında tebrikler kabul edildi. Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Manisa 1. Piyade Eğitim Tugay Komutanı Albay Şefik Güvenç, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ile Manisa Milletvekilleri Selçuk Özdağ ve Özgür Özel, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla tebrikleri kabul etti.

Kahraman Şehitler Unutulmadı

Programda son olarak Garnizon Şehitliği ve İl Emniyet Müdürlüğü Polis Şehitliği ziyaret edildi. Garnizon Şehitliği’nde Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından protokol üyeleri kahraman şehitlerimizin mezarlarına karanfil bıraktı. Şehitlerin ruhuna ithafen duaların da okunduğu programda son olarak Polis Şehitliği ziyaret edildi. Polis Şehitliği’nde okunan Kuran-ı Kerim tilavetinin ardından protokol üyeleri şehit polislerin mezarlarına karanfil bıraktı.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu