Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
31.08.2016 12:03

MANİSA Büyükşehir Belediyesi Muhtarlıklar Dairesi Başkanlığı, mahalle muhtarlarıyla görüşmelerini sürdürüyor. Mahallelerinin temsilcileri olan muhtarların beklentilerini ve taleplerini dinliyor.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Muhtarlıklar Dairesi Başkanı Ersoy Arslan, Yunusemre ilçesinde mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Arslan, aynı gün içerisinde Barbaros Mahalle Muhtarı Siyami Alak, Yeni Mahalle Muhtarı Hüseyin Özdemir, 50. Yıl Mahalle Muhtarı Erol Akar, Fatih Mahallesi Muhtarı Doğan Akın ile istişare toplantıları yaptı. Muhtarların halkın aynası olduğunu dile getiren Muhtarlıklar Dairesi Başkanı Ersoy Arslan, toplantıların oldukça verimli geçtiğini söyledi.

“Başkan Ergün imar konusuna hassasiyetle yaklaşıyor”

Muhtarlıklar Dairesi Başkanı Ersoy Arslan, mahalle muhtarlarının imar konusunda beklentileri olduğunu belirterek, “Muhtarlarımızın imar konusunda yoğun talepleri var. Kendilerine Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’ün, Manisa Belediyesi döneminde de imar konusunda girişimlerinin olduğunu fakat belediye meclisi döneminde çeşitli engellemelere maruz kaldığını anlattık. İmar konusunun Manisa Büyükşehir Belediyesi Meclisi’nde de uzun süre tartışıldığını fakat siyasi partilerin çeşitli kaygılarından dolayı net adımların atılamadığını aktardık” diye konuştu. Arslan, Muhtarlıklar Dairesi’nin mahalle muhtarlarıyla görüşmelerinin süreceğini de sözlerine ekledi.

HABERİ İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ >>>

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu