11.10.2016 14:51

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Ahlatlılar Kültür ve Dayanışma Derneği’ni ağırladı.

MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Ahlatlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Çelebi Aslan’ı makamında ağırladı. Ziyarette bulunan Dernek Başkanı Aslan’a, Yönetim Kurulu Üyeleri Hakan Bayramoğlu, Muhsin Gündüz, Kemal Şirin ve Şerif Yamlı eşlik etti. Genel Müdür Coşkun’a hayırlı olsun dileklerini ileten Dernek Başkanı Aslan, “MASKİ Genel Müdürümüz Yaşar Bey’in yeni görevi hayırlı olsun. Manisa’mızın gelişmesine ve ilerlemesine katkılarının gün geçtikçe artacağından eminiz” dedi. Aslan, ziyarette Genel Müdür Coşkun’a çiçek takdiminde bulundu.

MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, ziyaretlerden dolayı memnun olduğunu belirtti. Coşkun, “Ahlatlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Çelebi Aslan’ın ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımızın ziyaretlerinden çok memnun oldum. Nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine çok teşekkür ederim. Türkiye’deki tüm illerden göç alan Manisa’mızda, bu gibi hemşeri derneklerimizin varlığı diğer illerimizin tanıtımı ve yaşatılması noktasında önem taşıyor. Bu birlik ve beraberliğimizin her zaman devam etmesini diliyorum” dedi.