Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
12.10.2016 18:55

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Karya Ayakkabı ve Çanta mağazasının açılışını gerçekleştirdi. Açılış kurdelesini kesen Başkan Cengiz Ergün, “Bereketli, bol kazançlar diliyorum. Hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.

Serkan Ustamehmetoğlu ve Yunus İşçiler ortaklığıyla Karya Ayakkabı Çanta ve Prenses Sükse Butik mağazaları, Şehzadeler ilçesi Anafartalar Mahallesi’nde açıldı. Açılışa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, eşi Şeyda Ergün ve kızı Hande Ergün’ün yanı sıra Genel Sekreter Halil Memiş, MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Teftiş Kurulu Başkanı Ahmet Türkgüler, Büyükşehir Belediyespor Genel Koordinatörü Alparslan Ustamehmetoğlu, Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanları, Büyükşehir Belediyespor Yönetim Kurulu Üyeleri, MHP eski İl Başkanı Tanju Balatlı, Ülkü Ocakları Başkanı Murat Yörük, Yunusemre Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Köroğlu, STK ve Oda temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

‘Manisa Değişmeye Devam Ediyor’

Açılış öncesi konuşan Başkan Cengiz Ergün, “Bugün Manisa’da güzel bir gün, değişimlerin ve katkıların arttığı bir gün. Bildiğiniz gibi geçen 5 yıllık süre içerisinde Manisa’daki sloganımız ‘Manisa değişiyor’ idi. Bugün geride kalan 7 yıllık süre içerisinde gerçekten Manisalılar sosyal alanlarda ve mağazacılıkta, insanların huzur bulduğu alanlarda yaşamaya devam ediyor. Bu tür alanların açılmış olması Manisa’da yaşayan gençleri, öğrencileri ve ailelerin sokağa çıkmasını sağladı. Gelişimin en önemli örneklerinden biri Manisa’da kalan öğrenci sayısı binin üzerinde değildi, çoğu da İzmir’e gidiyordu. Bugün ise Manisa merkezde yaklaşık 30 bin öğrenci var. Ev tutup veya yurtta kalan öğrenci sayısı 12 binin üzerinde. İşte bunun sebeplerinden bir tanesi de öğrenciler açısından onların okul sonrası vakit geçirebileceği, akşam 8’den sonra sokağa çıkmanın korkulduğu bir kentte artık gece 12 ve sonrasına kadar ailelerin gezebildiği bir Manisa görüyoruz. İşte bu sokaklardan bir tanesi de bu mağazanın açıldığı sokak. Sokaklarda yaptığımız değişiklerden sonra insanlar buralarda artık rahatlıkla gezebiliyor ve alışveriş yapıyor” dedi.

‘Allah Kazançlarını Bol Etsin’

Başkan Ergün, “Değerli çocuklarımız Serkan ve Yunus güzel bir işe imza atmışlar. Umarım kalplerine göre olur. Gelişen Manisa içerisinde biz bu yatırımların hep destekçisi olduk olmaya da devam edeceğiz. Yıllar önce bu tek dükkânın açılışına gelmiştim. Şimdi de ikincisi oluyor. Umarım devamı da gelir. Allah bol kazançlar nasip etsin. Sizleri tebrik ediyorum. Bizler de sizlerin hep arkasındayız” dedi. Protokol üyeleri de iş yeri sahiplerine başarı ve bol kazançlar temennilerini iletti. Okunan duaların ardından Başkan Cengiz Ergün ve protokol üyeleri açılış kurdelesini kesti. Başkan Ergün ve protokol üyeleri daha sonra mağazayı gezerek ürünleri inceledi.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu