13.10.2016 16:47

Manisa Yunusemre ilçesi Görgülüler Ortaokulu tarafından Muharrem ayı münasebetiyle öğretmen, öğrenci ve velilere 2 bin 500 kişilik aşure ikramında bulunuldu. Etkinliğe, Manisa Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Şube Müdürü Sevil Şekercioğlu da katıldı.

Muharrem ayı münasebetiyle Yunusemre ilçesi Görgülüler Ortaokulu yönetimi tarafından aşure ikramında bulunuldu. Öğretmen, öğrenci ve velilerin yer aldığı etkinliğe, İlçe Belediye Başkan Yardımcıları, Manisa Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Şube Müdürü Sevil Şekercioğlu, Yunusemre İlçe Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Metin Çengel, Türk Eğitim Sen Manisa Şube Başkanı Mustafa Atalay ve çok sayıda davetli katıldı. Okul Müdürü Mustafa Göktürk, etkinliğe katılım sağlayanlara teşekkür etti. Göktürk, etkinliği geleneksel hale getirerek, gelecek nesillere aktarılmasını sağlayacaklarını belirtti. Etkinlikte, yaklaşık 2 bin 500 kişiye aşure ikramında bulunuldu.