15.10.2016 16:17

Manisa Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Daire Başkanı Serpil Çakır, Köprübaşı ilçe mezarlığında incelemelerde bulundu. Çakır, mezarlıktaki eksik ve sorunların hızlı bir şekilde giderileceğini dile getirdi.

Kısa bir süre önce kurulmasına rağmen Manisa il genelinde bulunan mezarlıkların sorunlarını hızlı bir şekilde masaya yatıran Manisa Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Dairesi Başkanlığı, Köprübaşı mezarlığında sorunlu olan bölgelerin hızlı bir şekilde iyileştirilmesi için çalışıyor. Bu kapsamda Mezarlıklar Dairesi Başkanı Serpil Çakır, Mezarlıklar Bakım Onarım Şube Müdürü Gökhan Oğuz Kaya ve yetkililer, Köprübaşı ilçe mezarlığında incelemelerde bulundu. Çalışmalar hakkında bilgi veren Daire Başkanı Serpil Çakır, “Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’ün talimatları doğrultusunda 17 ilçemizde olduğu gibi Köprübaşı ilçesi mezarlıklarımızda da yoğun mesai harcıyoruz. İlçemiz mezarlığındaki eksikleri ve sorunları tespit ederek, çözüme kavuşturacağız. Yeni gömü alanlarının kamulaştırma süreçleri de devam ediyor” diye konuştu.