Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
15.10.2016 17:16

Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkan Ergün Aksoy, Manisa Şehit ve Gazi Aileleri Koruma ve Kalkındırma Derneği’nin açılışına Başkan Cengiz Ergün’ü temsilen katıldı.

Manisa Şehit ve Gazi Aileleri Koruma ve Kalkındırma Derneği, Şehzadeler ilçesi Yarhasanlar Mahallesi’nde açıldı. Açılışa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü temsilen Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Ergün Aksoy katıldı. Ayrıca Vali Mustafa Hakan Güvençer, Piyade Eğitim Tugay Komutanı Albay Şefik Güvenç, Manisa Milletvekilleri, Şehzadeler Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, İlçe Belediye Başkanları, STK temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Derneğin açılmasına katkı sağlayan tüm kamu kurumlarına teşekkür eden Manisa Şehit ve Gazi Aileleri Koruma ve Kalkındırma Derneği Başkanı İbrahim Sagun, “Vatanı korumak uğruna şehit düşen kardeşlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Gazi kardeşlerimizi de sağlık diliyor ve onlara teşekkür ediyorum. Bizlere kuruluş sürecimizde yardımcı olan tüm kamu kurumlarından Allah razı olsun” diye konuştu. Vali Güvençer ve protokol üyeleri açılış kurdelesini keserek derneği hizmete açtı. Daha sonra protokol üyeleri vatandaşlara aşure ikramında bulundu.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu