Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
24.10.2016 14:51

MANİSA Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığınca yürütülen ‘Örtü Altı Yetiştiriciliğinin Geliştirilmesi Projesi’ kapsamında Demirci Yeşildere ve Yeşiloba mahallelerinde planlanan 500 metrekarelik seraların yapımına başlandı.

Demirci Yeşildere ve Yeşiloba Mahallelerinde seraların zemin tesviyelerinin hazırlanmasından ardından ayak çukurlarının betonları atıldı. Temelleri sağlamlaştırılan seraların demir konstrüksiyonları bir bir montajlanmaya devam ediyor. Çalışmaları yerinde inceleyen Büyükşehir Belediyesi Demirci Koordinasyon İşleri Müdürü Kazım Aysan, Yeşiloba ve Yeşildere mahallelerinin seraların tamamlanmasını beklediklerini söyledi. Aysan, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e hizmetleri nedeniyle teşekkür etti.

Yüzde 75’i Büyükşehir Hibesi

Demirci ilçesindeki seraların kısa sürede tamamlanarak üreticinin hizmetine sunulacağını belirten Kırsal Hizmetler Daire Başkanı Bircan Gençoğlu, “Yapımı devam eden örtü altı yetiştiriciliğinin geliştirilmesi projesinde üreticilerimize yüzde 75’i Büyükşehir Belediyemizin hibesi olarak 500 metrekarelik seraları en kısa zamanda teslim ederek üretime geçmelerini sağlayacağız. Proje kapsamında 18 bin 290 TL olan 500 metrekarelik seralarımızın yüzde 75 olan 13 bin 718 TL’si Büyükşehir Belediyemizce ödenecek. Çiftçi Kayıt Sistemi’nde (Ç.K.S.) kayıtlı olan üreticilerimizden sadece yüzde 25 olan 4 bin 572 TL’nin yarısı olan 2 bin 286 TL’si peşin, diğer 2 bin 286 TL’si de Temmuz 2017 tarihinde çiftçimizden tahsil edilecektir” dedi. Yeşiloba ve Yeşildere Mahallesi sakinleri de, projenin önemine dikkat çekerek Manisa Büyükşehir Belediyesi’ne ve Başkan Cengiz Ergün’e teşekkür ettiler.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu