Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
25.10.2016 12:57

MANİSA Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı’na bağlı zabıta ekipleri, kapalı kamyonet içerisinde faturası, irsaliyesi ve menşei belli olmayan et ele geçirdi. Daire Başkanı Aydoğan İra, kaçak yollarla şehre sokulmak istenen 500 kilogram kırmızı etle ilgili gerekli işlemlerin yapıldığını söyledi.

Manisa İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin rutin kontrolleri esnasında durdurduğu bir kamyonetin içerisinden poşetlenmiş ve parçalanmış halde kırmızı et bulundu. Bunun üzerine Manisa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı ekiplerine haber verildi. Zabıta Dairesi Başkanlığı’na bağlı zabıta ekipleri, ele geçirilen 500 kilogramlık kırmızı etin muhteviyatı, faturası, irsaliyesi ve menşeinin belli olmadığını tespit etti. Tarım İl Müdürlüğü yetkilileri müşahitliğinde Manisa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından ele geçirilen etler imha edildi.

Gerekli İşlemler Yapıldı

Zabıta Dairesi Başkanı Aydoğan İra, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, ele geçirilen etlerin poşetler içerisinde parçalara bölünmüş şekilde bulunduğunu ve herhangi bir resmi belgesi olmadığı için gerekli işlemlerin yapıldığını söyledi.

HABERİ İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ >>>

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu