Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
25.10.2016 16:02

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Manisalı işadamlarını makamında ağırladı. Genel Müdür Coşkun, ziyaretlerin kendisini çok mutlu ettiğini ve Allah nasip ettiği sürece de Manisa’ya hizmet etmekten son derece mutlu olacağını belirtti.

MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun’u, Erdinç Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erdinç Yumrukaya, Erdinç Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Çalışkan, Hayrullah Solmaz, Aksan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Taşgan, Manisa Küçük Sanayi Sitesi esnaflarından Aziz Dilşen ve Efsane Mobilya’nın sahibi Ali Cesur ziyaret ederek hayırlı olsun temennilerini sundu. İşadamları Genel Müdür Yaşar Coşkun’un yeni görevinde başarılı olacağından emin olduklarını söyleyerek şöyle konuştular:

“Hizmetlerinizin hayırlı olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyoruz”

Aksan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Taşkan, MASKİ Genel Müdürü olarak göreve yapmaya başlayan Yaşar Coşkun’a başarılar diledi. Taşkan, “Hem Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e hem size teşekkür ediyor, hizmetlerinizin hayırlı olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyoruz. Allah muvaffak etsin” dedi.

“Hayırlı uğurlu olsun”

Küçük Sanayi Sitesi Esnaflarından Aziz Dilşen de Genel Müdür Coşkun’a hayırlı olsun dileklerini iletti. Dilşen, “Ben Genel Müdürüme ve Manisa Büyükşehir Belediyesi’ne hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

“Allah kolaylıklar versin”

Efsane Mobilya’nın sahibi Ali Cesur da Genel Müdür Coşkun’a yeni görevinde başarılar diledi. Cesur, “Yaşar Coşkun’a yeni görevinde başarılar diliyorum. Allah kolaylıklar versin” dedi.

“MASKİ’nin Manisa için ne kadar önemli olduğunu bilenlerden biriyim”

Erdinç Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Çalışkan, MASKİ’nin ne kadar önemli olduğunu bildiğini ve vatandaşların Manisa’daki tesislerini ziyaret etmesini tavsiye etti. Çalışkan, “Yaşar Hocama yeni görevinde başarılar diliyorum. MASKİ’nin Manisa için ne kadar önemli olduğunu bilenlerden biriyim. Hatta bütün Manisalılar adına Akhisar, Salihli gibi Manisa’daki tesisleri gezmesini tavsiye ederim. Bunların devamının Yaşar Bey ile beraber süreceğinden hiç şüphem yok” açıklamalarını yaptı.

“Bulunduğunuz makam çok büyük bir makam”

Erdinç Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erdinç Yumrukaya, yeni görevinde başarılar dileyerek, Genel Müdür Coşkun’un bulunduğu makamın çok büyük olduğunu vurguladı. Yumrukaya, “MASKİ Genel Müdürlüğü size tevdi edildi. Biz öncelikli olarak bu görevi size tevdi eden Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e bu işin ehli olan birisini bulduğu için teşekkür ediyoruz. Allah güç kuvvet versin. Bulunduğunuz makam çok büyük bir makam. Biliyoruz ki siz burada MASKİ Genel Müdürlüğü’nde çalışmalarınızı en iyi şekilde yapacaksınız” dedi.

“MASKİ olarak Manisa için önemli işleri yerine getiriyoruz”

MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, böylesine değerli insanların ziyaretinin kendisini çok memnun ettiğini söyleyerek şu açıklamaları yaptı: “Sizlerle birlikte olmaktan keyif almaktayım. En kalbi dostlarımsınız. Bundan hiçbir zaman için şüphem yok. Hayatımın her döneminde güvenebileceğim ender insanlardansınız. Ziyaretiniz beni fazlasıyla duygulandırdı. Belirtmiş bulunduğunuz iltifatlara da layık olmaya çalışacağız. MASKİ olarak Manisa için önemli işleri yerine getiriyor. Ama yapılan işler yerin altında olduğu için pek gösterilemiyor. Tabi işi bilen biliyor. Yaşanılası bir toplum için gayet önemli bir görev atfediliyor. Bu anlamda Manisa’ya hizmette geçmiş dönemde olduğu gibi Allah nasip ettiği sürece de hizmet etmekten son derece mutlu olacağım. Bu hizmeti yerine getirirken siz değerli dostlarımın desteğine her zaman için ihtiyacımız var. Nazik ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyorum. İnanınız duygularımı ifade etmekte zorlanıyorum. Allah bu beraberliği bozmasın diyorum. Allah hepimizi muvaffak etsin.”

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu