26.10.2016 11:20

Voleybol Bayanlar 1. Ligi takımlarından Manisa Büyükşehir Belediyespor, 29 Ekim Cumartesi günü evinde konuk edeceği Vakıfbank maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Sultanlar haftayı 3 puanla kapatmanın hesaplarını yapıyor.

Manisa Büyükşehir Belediyespor, ligin 3’ncü haftasında karşılaşacağı Vakıfbank maçı hazırlıklarını Tarık Almış Spor Tesisleri’nde yaptığı antrenmanlarla sürdürüyor. Zorlu maçta puan kaybı yaşamak istemeyen yeşil beyazlılar, Baş Antrenör Süleyman Bozkan’ın oyun planını salonda en iyi şekilde uygulamak için antrenmanlarda özveriyle çalışıyor. Ligin ilk 2 haftasında topladığı 3 puanla 8’nci sırada yer alan Vakıfbank ile topladığı 2 puanla 9’uncu sırada bulanan Manisa Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasının sonucu merakla bekleniyor.

HABERİ İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ >>>