Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
26.10.2016 13:40

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Saruhanlı’nın Taşdibi Mahallesi’nde 1000 kişilik fosseptik imalatı çalışmalarına başladı.

MASKİ Genel Müdürlüğü’nün, ilk etapta 68 mahallede inşa edilecek fosseptik inşaatlarında ilçelerde faaliyetler start aldı. Bu kapsamda, Saruhanlı’nın Taşdibi Mahallesi’nde 1000 kişilik fosseptik inşa ediliyor. Fosseptiğin inşa edildiği alanın temel betonu atıldı. Atıksu Arıtma Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülen çalışmalar sayesinde çevre kirliliğinin önüne geçilmiş olacak.

Fosseptiklerde biriken evsel nitelikli atıksular AAT’lere taşınacak

MASKİ Genel Müdürlüğü, atıksu arıtma tesisleri ile ilin kaderini değiştiriyor. Atıksu arıtma tesislerine bağlanamayacak durumda olan mahallerde ise fosseptik kuyuları inşa ediliyor. Bu kuyulardaki evsel nitelikli atıksular vidanjör yardımı ile atıksu arıtma tesisine taşınıp, arıtılacak. Evsel nitelikli çevre kirliliği bu sayede Manisa’nın hiçbir noktasında sorun teşkil etmeyecek. Bu sayede, mahallelerde ortaya çıkacak olan kötü koku ve sineğin önüne geçilecek.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu