Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
27.10.2016 15:36

Geçirdiği ani rahatsızlık sonucu yaşama veda eden Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü Basın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Pınar Ekmen, MASKİ Genel Müdürlüğü ve Büyükşehir Belediyesi önünde mesai arkadaşları ve meslektaşları tarafından gözyaşlarıyla uğurlandı. Merhumeyi hep gülen yüzüyle hatırlayacaklarını ifade eden Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Ekmen’e Allah’tan rahmet, yakınlarına ve çalışma arkadaşlarına başsağlığı ve sabırlar diledi.

Dün gece yaşadığı ani rahatsızlık sonucu kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak, yaşama veda eden Pınar Ekmen için ilk olarak MASKİ Genel Müdürlüğü önünde tören düzenledi. MASKİ Genel Müdürlüğü Basın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu görevini yürütürken hayata gözlerini yuman Ekmen için MASKİ Hizmet Binası önünde düzenlenen törene Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun ile Genel Müdürlük çalışanları tam kadro katıldı. Burada kısa bir konuşma yapan MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, merhumeye Allah’tan rahmet diledi.

Büyükşehir’de Duygusal Veda

MASKİ Genel Müdürlüğü’nde yapılan törenin ardından merhumenin naaşı, Manisa Büyükşehir Belediyesi önüne getirildi. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Genel Sekreter ve Yardımcıları, daire başkanları, şube müdürleri, ilçe koordinatörleri ve Büyükşehir Belediyesi çalışanları Ekmen’i karanfillerle karşıladı. Ruhuna okunan duaların ardından bir konuşma yapan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Pınar Ekmen’i güler yüzüyle, çalışkanlığıyla, topuklu ayakkabılarının koridorlarda yankılanmasıyla, başarılarıyla ve iş aşkıyla hatırlayacaklarını söyledi. Kelimelerin yetersiz kaldığını ve merhumenin zamansız bir şekilde genç yaşta hayata veda ettiğini dile getiren Başkan Ergün, Ekmen’e Allah’tan rahmet, yakınlarına ve çalışma arkadaşlarına başsağlığı ve sabırlar diledi.

Karanfillerle Uğurlandı

Konuşmanın ardından merhumenin ruhuna ithafen dualar okundu. Duaların ardından tabuta Başkan Ergün ve merhumenin çalışma arkadaşları tabuta omuz vererek, cenaze aracına taşıdı. Çalışma arkadaşları ve meslektaşları tabuta karanfiller atarak Pınar Ekmen’i son yolculuğuna uğurladı.

HABERİ İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ >>>

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu