Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
29.10.2016 14:05

TÜRKİYE Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 93. yıldönümü, tüm yurtta olduğu gibi Manisa’da da coşkuyla kutlandı. Valilik makamında tebriklerin kabulüyle başlayan tören, Valilik önündeki resmi geçit töreniyle devam ederken, törenlere Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de katıldı.

Cumhuriyet Bayramı kutlamaları, Manisa’da Valilik makamında tebriklerin kabulüyle başladı. Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Garnizon Komutanı Albay Şefik Güvenç ve Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, protokol üyeleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve basın mensuplarının Cumhuriyet Bayramı’nı kutladı. Valilik makamındaki tebriklerin ardından Valilik önünde resmi geçit töreni gerçekleştirildi. Törene Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Manisa Milletvekilleri Özgür Özel, Uğur Aydemir, Tur Yıldız Biçer, Selçuk Özdağ, Murat Baybatur, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Garnizon Komutanı Albay Şefik Güvenç, MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Genel Sekreter Yardımcıları Fuat Uzun, Yılmaz Gençoğlu, CBÜ Rektörü Prof. Dr. Kemal Çelebi, Emniyet Müdürü Fevzi Bilgiç, Büyükşehir ve MASKİ Daire Başkanları, daire müdürleri, sivil toplum örgütü temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Gösterilerle kutlamalar renklendi

Vali Mustafa Hakan Güvençer, Albay Şefik Güvenç ve Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, askeri araçla vatandaşların bayramını kutladı. Ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Günün anlam ve önemine ilişkin bir konuşma yapan Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer, milletimizin birlik ve beraberlikle iç ve dış düşmanlara karşı en güzel birlikteliği sergilediğini vurguladı. Okunan şiirlerin akabinde Çağatay Uluçay İlkokulu öğrencileri halkoyunu gösterisi yaptı. Daha sonra Celal Bayar Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu öğrencileri nefes kesici jimnastik gösterisiyle kutlamalara renk kattı.

Renkli geçit töreni

Gösterilerin ardından resmi geçit törenine geçildi. Türk Bayrakları ve okul flamalarının geçişinin ardından askeri geçiş, polis, jandarma ve Büyükşehir Belediyesi araçları ve okullar geçite renk kattı. Vali Mustafa Hakan Güvençer, Albay Şefik Güvenç ve Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, korteji ayakta selamlarken, öğrenciler taşıdıkları döviz ve pankartlarla Cumhuriyet Bayramı’nın anlamına dikkat çekti. Tören geçidinin ardından Vali Güvençer ve Başkan Ergün, törenin hazırlanmasında emeği geçen öğretmen, idareci ve öğrencileri tebrik etti. Kutlama programının ardından Başkan Ergün, kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyen vatandaşları da geri çevirmedi.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu