03.11.2016 13:55

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Selendi ve Kula’da eski yol olarak bilinen yolda başlatılan sıcak asfalt çalışmasında sona gelindi. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, çalışma başlatılan yolun artık son aşamalarında olduklarına dikkat çekerek çalışmaların ardından iki ilçe arasındaki ulaşımın daha kolay ve modern bir şekilde gerçekleşeceğini belirtti.

Selendi ile Kula arasında kalan ve eski yol olarak bilinen bölgede Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan sıcak asfalt çalışmasında artık son 7 kilometreye gelindi. Çalışmalar hakkında bilgi veren Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, 42 kilometre uzunluğundaki yolda başlatılan çalışmalarda artık son 7 kilometrede olduklarını belirtti. Gençoğlu, “Ekiplerimiz hem Selendi, hem de Kula tarafından çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Bu yol ile ilgili halkımızın yoğun talebi vardı. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’ün talimatları doğrultusunda, yol çalışmaları hızlı bir şekilde devam ediyor. Çalışmalarda son 7 kilometredeyiz. Tamamlanan bölümlerin yol çizgileri de çizildi. Ayrıca Selendi İlçemizde yapılan asfaltları korumak amacıyla körüğe boru döşeme çalışmaları da devam ediyor. Yıllardır kötü durumda olan bu yol artık ulaşım açısından da bir sorun teşkil etmeyecek. Yakın bir zamanda çalışmalarımız tamamlanacak” diye konuştu.

HABERİ İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ >>>