04.11.2016 10:05

MANİSA Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün talimatıyla, il genelindeki kabristanlıklarda hummalı çalışmalar yürüten ekipler, Turgutlu’da Sivrice Mahalle Mezarlığı yolunu kilit parke taşı ile kaplıyor. Ebediyete intikal eden yakınları için yapılan bu çalışmanın memnuniyet verici olduğunu dile getiren Sivrice mahalle halkı, bu özenli çalışma için Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür etti.

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan çalışmalar neticesinde Manisa’daki yaklaşık bin 200 mezarlığın bakım, onarım ve temizlikleri periyodik olarak sürdürülüyor. Bunun yanı sıra vatandaşların kabristanlıklara daha rahat ulaşabilmesi için mezarlık yolları da kilit parke taşı ile yenileniyor. Turgutlu ilçesi Sivrice Mahalle Mezarlığı toprak yolu da bu kapsamda kilit parke ile kaplanıyor ve bordür düzenlemeleri de yapılıyor. Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin ebediyete intikal eden yakınlarını daha rahat ortamda ziyaret edebilmeleri için yapılan çalışmaların kendilerini oldukça sevindirdiğini belirten Sivrice Mahalle Muhtarı Mehmet Ata, Başkan Cengiz Ergün’e teşekkürlerini iletti.

HABERİ İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ >>>