Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
06.11.2016 15:12

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü’nün, Manisa merkezin evsel nitelikli atıksularını arıtacağı örnek projesinde çalışmalar hızla ilerliyor. Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Ergün, Manisa’nın geleceği için yürüttükleri atıksu arıtma tesislerinin ilin kaderini değiştireceğini belirtti.

MASKİ Genel Müdürlüğü’nün Manisa merkezde başlamış olduğu atıksu arıtma tesisi inşaatında çalışmalar hız kazandı. Gediz Havzası Koruma Eylem Planı çerçevesinde yapılan tesiste Manisa merkezin evsel nitelikli atıksular arıtılacak. Jetgrout imalatlarının yüzde 75’inin tamamlandığı tesiste havalandırma havuzları ve temel perde betonarme imalatları da start aldı. Tesiste trafo binasındaki imalatlar da devam ediyor. 960 bin nüfusa hitap edecek olan tesis tamamlandığında Manisa merkezin 30 yıl boyunca atıksuları çevreye ve insan sağlığına zarar vermeyecek.

Çevre dostu ve çağın gereklerine uygun tesis yükseliyor

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Ergün, Manisa’nın geleceği için yürüttükleri atıksu arıtma tesislerinin ilin kaderini değiştireceğini belirtti. Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Manisa merkezde inşa ettiğimiz atıksu arıtma tesisi yatırımımız da inşa çalışmalarımız hız kazandı. Çevre dostu ve çağın gereklerine uygun olarak inşa edilen tesisimiz, daha temiz bir Manisa için attığımız adımlardan biri ve ilimizin kaderini değiştirecek. Geleceğimizi garanti altına alacak olan tesisimiz tamamlandığında atıksu kaynaklı çevre kirliliği Manisa merkezde tarihe karışacak” dedi.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu