Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
13.11.2016 15:36

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Şehzadeler ilçesinin Hamzabeyli Mahallesi’ndeki derenin yağışlı havalarda taşkınlara neden olmaması için yürüttüğü temizlik çalışmalarını genişleterek devam ediyor.

MASKİ Genel Müdürlüğü, Manisa genelinde yağışlı havalardaki su taşkınlarının önüne geçmek amacıyla yaptığı dere temizlik çalışmalarını hızla sürdürüyor. MASKİ Genel Müdürlüğü Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı, Şehzadeler’in Hamzabeyli Mahallesi’nde bulunan deredeki temizlik çalışmalarının kapsamını genişletti. MASKİ ekipleri, Hamzabeyli’de 4 farklı iş makinesiyle 3 bin metrelik dere temizlik işi gerçekleştiriyor. Mahallede devam eden çalışmalar, Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı Şube Müdürü Engin Köksal ve Kontrol Mühendisi Berkan Cengiz tarafından incelediler. MASKİ’nin önlem amacıyla yürüttüğü temizlik işlemi tamamlandığında, dere kirliliğinden kaynaklanan kötü koku ve haşerat oluşumunun yanı sıra, özellikle kış aylarında meydana gelen olası taşkınların da önüne geçilecek.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu