Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
18.01.2017 09:58

Manisa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı ile Ulaşım Dairesi Başkanlığı ekipleri, il genelinde duraklara izinsiz reklam ve afiş asanlara yönelik çalışma yaptı. Asılan reklam ve afişleri fotoğraflayan ekipler, izinsiz afiş asan firma ya da şahıslara cezai işlem uyguladı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı, il genelinde otobüs duraklarına asılan reklam ve ilanlarla ile ilgili uygulama yaptı. Zabıta ekipleri, Ulaşım Dairesi Başkanlığı ile birlikte tüm ilçelerde bulunan otobüs duraklarına izinsiz asılan ilan ve reklam afişleriyle ilgili yaptığı çalışmada, duraklarda asılı olan ilan ve afişleri önce fotoğrafladı, ardından bunları asan şahıs ya da firmalara cezai işlem uyguladı. Çalışmayla ilgili bilgi veren Manisa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Aydoğan İra, “Bu çalışmamızı Ulaşım Dairesi Başkanlığımız ile koordineli olarak sürekli yapmaktayız. Üzerine basarak belirtmeliyim ki, otobüs durakları reklam panosu olarak kullanılamaz, izinsiz afiş asılamaz. Bu yüzden bu tür girişimlerde bulunanlara kanunların gerektirdiği şekilde cezai işlem uyguluyoruz ve uygulamaya da devam edeceğiz. Vatandaşlarımızın bu konuda duyarlı olmalarını bekliyoruz. Aksi halde hiç kimsenin yaptığı yanına kar kalmayacaktır. Bu tür işlemleri izinsiz olarak yapan vatandaşlarımıza kesinlikle cezai işlem uygulanacaktır. Amacımız, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’ün de direktifleri doğrultusunda, 17 ilçemizde de çevre kirliliğine veya vatandaşımızı rahatsız edecek hiçbir duruma müsaade etmeyeceğiz. 17 ilçemizde de kurallar aynıdır” diye konuştu.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu