Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
25.04.2024 17:48

Bülent Koşmaz Sağlık ve Sosyal Eğitim Vakfı (BÜKSEV) Yönetim Kurulu Başkanı Saaded Koşmaz, Yönetim Kurulu ve TOBB Bülent Koşmaz Fen Lisesi Müdürü Fulya Kumbaracı, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek’i ziyaret etti. Başkan Zeyrek’i tebrik eden Yönetim Kurulu Başkanı Saaded Koşmaz ve beraberindekiler, iyi dilek temennilerini iletti. 
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek, Bülent Koşmaz Sağlık ve Sosyal Eğitim Vakfı (BÜKSEV) Yönetim Kurulu Başkanı Saaded Koşmaz, Yönetim Kurulu, TOBB Bülent Koşmaz Fen Lisesi Müdürü Fulya Kumbaracı’yı konuk etti.  Yönetim Kurulu Başkanı Saaded Koşmaz, Başkan Zeyrek’e hayırlı olsun dileklerini ileterek, “Başarılı çalışmalarınız olsun. Allah yolunuzu açık etsin. Biz hep beraber yanınızdayız” dedi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti paylaşan Başkan Zeyrek, kurumlar arası işbirliğine dikkat çekerek, “Hep birlikte, ortak akılla çalışacağız” ifadelerinde bulundu.
 

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu