Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
21.06.2017 14:40

MASKİ Genel Müdürlüğü, Turgutlu ilçesine bağlı Çepnibektaş Mahallesi’nde altyapı çalışmalarına başladı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, mahallelere özlemle bekledikleri hizmetleri ulaştırıyor. Bu kapsamda, Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı tarafından Turgutlu’nun Çepnibektaş Mahallesi’nin dönüşümüne imza atılacak çalışmaya start verildi. Mahallenin toplamda, 5 buçuk kilometre uzunluğundaki içme suyu ve kanalizasyon hattı yenilenecek. Mahalledeki 100 tonluk içme suyu deposunun bakım-onarımını da gerçekleştirecek olan MASKİ, Çepnibektaş’ın eski içme suyu sistemine tümüyle neşter vuracak. Mahallenin evsel nitelikli atıksu problemi için 750 kişilik fosseptik inşa edilecek. Fosseptikte biriken atıksular, vidanjör yardımıyla Turgutlu’da faaliyete alınan atıksu arıtma tesisine taşınıp arıtılacak.
Altyapının ardından 12 bin metrekare parke döşenecek      
MASKİ Genel Müdürlüğü, Çepnibektaş’ın dönüşümüne imza atacağı proje kapsamında, mahalleye 12 bin metrekare kilit parke taşı döşeyecek. Altıyla üstüyle yepyeni bir görünüme kavuşacak olan mahalle, beklediği dönüşüme tam anlamıyla kavuşacak.
“Halk için vatandaş için iyi bir hizmet yapılıyor”
MASKİ Genel Müdürlüğü’nce mahallede başlatılan altyapı çalışmalarından memnun olduğunu belirten mahalle sakini Yılmaz Özcan, “Mahallemize güzel bir hizmet yapılıyor. Yıllardır mahallemizin altyapı sorunu vardı. Halk için vatandaş için iyi bir hizmet hayata geçiyor. Çalışmalardan dolayı çok memnunuz” dedi.
“Çalışmalardan çok memnunuz”
Mahalle sakinlerinden Ünal Çetin, “Hizmetler mahallemize gelmeye başladı. Çok memnunuz yapılan işlerden. Emeği geçenlerden Allah razı olsun” dedi.
“MASKİ sayesinde sağlıklı altyapıya kavuşacağız”
Yıllardır mahallenin altyapısının düzensiz bir şekilde durduğunu belirten mahalle sakini Hüseyin Şahin, “Mahallemizin altyapısı yıllardan beri düzensizdi. MASKİ sayesinde sağlıklı altyapıya kavuşacağız. Bu hizmet mahallemiz için iyi olacak. Hizmetler çok iyi, çok memnunuz” dedi.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu