Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
25.06.2017 12:26

Ramazan Bayramı’nın ilk gününde Manisa protokolü bayramlaşma töreni için Manisa Polis Evi’nde bir araya geldi. Polis Evi’ndeki bayramlaşmanın ardından protokol üyeleri Huzurevi Vakfı, Manisa Büyükşehir Belediyesi İsmail-Muammer Cider Huzurevi ve Moris Şinasi Çocuk Hastanesi’ni ziyaret ederek, sağlık ve mutluluk mesajları verdi.

Manisa protokolü, Ramazan Bayramı münasebetiyle Manisa Polis Evi’nde düzenlenen bayramlaşma töreninde bir araya geldi. Törene Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer ve eşi Fatma Dilek Güvençer, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanvekili Mehmet Güzgülü, 1. Piyade Eğitim Tugay Komutanı Albay Güven Dere, İl Jandarma Komutanı Albay Özcan Kaplan, Yunusemre Kaymakamı Ahmet Erdoğdu, Şehzadeler Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Genel Müdür Yardımcısı Mahmut Bilgen, kurum müdürleri sivil toplum kuruluşları temsilcileri katıldı. Ramazan Bayramı’nın mutluluğunu paylaşıldığı törende katılımcılarla sohbet eden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanvekili Mehmet Güzgülü, Ramazan Bayramı’nın Manisa ve ülkemiz için hayırlar getirmesini temenni etti.
Huzurevi sakinleri unutulmadı
Polis Evi’nde gerçekleştirilen bayramlaşmanın ardından başta Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer ve Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Güzgülü olmak üzere protokol üyeleri Huzurevi Vakfı ve Manisa Büyükşehir Belediyesi İsmail-Muammer Cider Huzurevi’ni ziyaret etti. İlk olarak Huzurevi Vakfı sakinlerini ziyaret eden protokol üyeleri, Huzurevi vakfı sakinlerinin bayramını kutladı. Protokol üyeleri daha sonra huzurevi vakfı sakinleri ile sohbet etti. Bayramlaşma daha sonra Manisa Büyükşehir Belediyesi İsmail-Muammer Cider Huzurevi’ne yapılan ziyaretle devam etti. Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu ve Zabıta Daire Başkanı Aydoğan İra tarafından karşılanan protokol üyeleri, kadınların ve erkeklerin kaldığı bölümleri ayrı ayrı ziyaret ederek huzurevi sakinlerinin elini öptü. Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer ve Büyükşehir Belediye Başkanvekili Mehmet Güzgülü, huzurevi ziyaretinin sonunda mahallede bulunan çocuklara bayram harçlığı dağıttı.
Hasta ve hasta yakınları unutulmadı
Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanvekili Mehmet Güzgülü ve protokol üyeleri daha sonra Moris Şinasi Çocuk Hastanesi ile Merkez Efendi Devlet Hastanesi’nde tedavi gören hastaları ziyaret etti. İlk olarak çocukların bayramı kutlayan protokol üyeleri çocuklara hediyeler takdim etti. Daha sonra ise Merkez Efendi Devlet Hastanesi’ne geçilerek hastaların ve hasta yakınlarının bayramı kutlandı. Büyükşehir Belediye Başkanvekili Mehmet Güzgülü, bayramda görev yapan Merkezi Efendi Devlet Hastanesi personeline de hediye takdim etti.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu