Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
21.07.2017 13:03

MASKİ Genel Müdürlüğü Atıksu Arıtma Daire Başkanı Gökhan Çevik, Kırkağaç ilçesinde bulunan Gelenbe ve Karakurt Atıksu Arıtma Tesisleri’nde incelemelerde bulundu.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Gediz ve Bakırçay Havzalarındaki ekolojik dengeyi korumak için atıksu arıtma tesislerini verimli bir şekilde işletmeye devam ediyor. MASKİ Genel Müdürlüğü Atıksu Arıtma Daire Başkanı Gökhan Çevik, Gelenbe ve Karakurt Atıksu Arıtma Tesislerinde incelemelerde bulunarak süreçleri değerlendirdi.
İki tesiste günde bin metreküp atıksu arıtılıyor
MASKİ Genel Müdürlüğü’nün il genelinde bulunan 14 atıksu arıtma tesisini işletmeye aldığını belirten Atıksu Arıtma Daire Başkanı Gökhan Çevik, “Gelenbe ve Karakurt Atıksu Arıtma Tesislerinde günde bin metreküp atıksu arıtılarak doğaya bırakılıyor. Bu kadar önem arz eden tesislerimizde sürekli incelemelerde bulunarak iş süreçlerimizi geliştiriyoruz. Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığımız bünyesinde Manisa merkez, Soma ve Gördes ilçelerimizde inşa edilen tesislerimiz de tamamlandığında daha etkin atıksu kontrolü sağlayacağız” dedi.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu