Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
25.10.2017 13:30

MANİSA Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından başarı ile yürütülen Evde Bakım Hizmetleri; hasta, yaşlı ve kimsesizlerin yanında olmaya, onların dertlerine derman olmaya devam ediyor. Sağlık İşleri Daire Başkanı Talip Akbaş da bu hizmetten faydalanan aileleri ziyaret ederek, hem Başkan Cengiz Ergün’ün selamlarını iletti hem de acil şifalar diledi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehzadeler ilçesinde 228, Yunusemre ilçesinde 178, Turgutlu ilçesinde 37, Saruhanlı ilçesinde 23 olmak üzere toplamda 467 aileye ‘Evde Bakım Hizmeti’ veriyor ve bu sayı günden güne artıyor. Bu kapsamda Sağlık İşleri Daire Başkanı Talip Akbaş, Evde Bakım Hizmetleri Şube Müdürü Füsun Mersinli ile birlikte hizmetten faydalanan bazı aileleri ziyaret etti. Akbaş, ziyaretlerine ilk olarak Bahşi-Zehra Yılmaz çifti ile başladı. Evde Bakım Hizmetleri’nden ve ekipten çok memnun olduklarını belirten Zehra Yılmaz, “Daire Başkanımızı ziyaret etmek istemiştik. Bugün Talip Bey sürpriz yaparak bizleri ziyaret etti. Çok mutlu olduk, çok teşekkür ederiz. 2 yıldır evde bakım hizmetlerinden faydalanıyoruz. Kuaför ve kişisel bakım hizmetleri alıyoruz. Fizyoterapist gözetiminde fiziksel hareketler yapıyor eşim, Allah razı olsun” diye konuştu.
“Mutluluğumu nasıl anlatırım, bilemiyorum”
Sağlık İşleri Daire Başkanı Talip Akbaş, ikinci ziyaretinde Uncubozköy Mahallesi’nde ikamet eden 64 yaşındaki Hüseyin Türkyılmaz’a yaptı. Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen Evde Bakım Hizmetleri’nin kendisi için tarif edilemez mutluluk yaşattığını belirten Türkyılmaz, “Bu memnuniyetimi nasıl dile getiririm, bilemiyorum. Öyle güzel bir duygu, öyle güzel bir sevinç ki. Büyükşehir bize harika hizmetler veriyor. Kızlarımız her gün pansumana geliyor. Yemek geliyor. Ayda iki defa temizliğe geliyorlar. Her Perşembe berber geliyor. Çok güzel şeyler yapılıyor” diye konuştu. 
“Biz, büyük bir aileyiz”
Akbaş, üçüncü olarak Çetin ailesini ziyaret etti. Beraber geçirdikleri trafik kazası sonucu kardeşini kaybeden Latif Çetin, bu acı durumun verdiği üzüntü ile vefatın 15 gün sonrası felç geçirdi ve yaşamsal fonksiyonları büyük oranda kaybetti. Hastanede geçirdiği tedavi sürecinin ardından Manisa Büyükşehir Belediyesi Evde Bakım Hizmetleri ile tanışan aile, Latif Çetin’in tedavisinden olumlu yanıt aldığını söyledi ve duygularını aktardı. Latif Çetin’in ablası abisi Mümin Çetin, eşi Kadriye Çetin, ablası Zale Daldal, “Aile birlikteliğimiz, doktorumuz ve evde bakım ekibinin destekleri ile Latif günden güne iyiye gidiyor. İnşallah, özlediğimiz eski günlerine geri döner. Çok teşekkür ediyoruz” diye düşüncelerini dile getirdi.
“Her zaman yanınızdayız”
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün talimatları ile kurulan Evde Bakım Hizmetleri’nin ihtiyaç duyan her vatandaşın ve ailenin yanında olduğunu belirten Sağlık İşleri Daire Başkanı Talip Akbaş, “Sosyal belediyeciliğin gereklerini eksiksiz ve kaliteli bir şekilde yerine getirmek için çalışıyoruz. Bu kapsamda bugün Yılmaz, Türkyılmaz ve Çetin aileleri ile bir araya geldik. Evde bakım ekibimizle birlikte, hizmetten faydalanan ailelerle bir bütün olduk. Profesyonel bir iş yapıyoruz, ama bu işi amatör ruhla yapıyoruz. Dolayısıyla vatandaşlarımız bu çalışmadan memnuniyet duyuyor. Amacımız, insanlarımızın bir nebze de olsa sosyal yaşamın içinde olmaları. Onlara yardımcı olmak bizleri mutlu ediyor. Bu ziyaretler kapsamında hem personelimizin yaptığı hizmetlerden vatandaşlarımızın duyduğu memnuniyeti görüyoruz, hem de bir kez daha geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz” diye konuştu.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu