Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
25.10.2017 14:10

MASKİ Genel Müdürlüğü, Köprübaşı’na daha sağlıklı içme suyu sağlamak amacıyla başladığı çalışmalarda 48 adet içme suyu deposunun 17’sini yeniledi. Çalışmalar sonrasında Köprübaşı’ndaki tüm depoların bakım onarım ve revizyonları tamamlanmış olacak.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Manisa’nın 17 ilçesinde tüketilen içme suyunun daha sağlıklı olması için çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda MASKİ, Köprübaşı ilçesinde bulunan bütün içme suyu depolarını yenileyerek daha sağlıklı su temin etme yolunda 17 deponun bakım onarım ve revizyon çalışmalarını gerçekleştirdi. İlçe genelinde 48 adet su deposu ile 40 adet terfi merkezi Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı bünyesinde yürütülen çalışmalarla yenilenerek vatandaşlara daha sağlıklı içme suyu temin edilecek.
“Depomuzun şu anki hali eskisiyle kıyaslanamaz bile”
Alanyolu Mahalle Muhtarı Mehmet Aksoy, “Önceki yıllarda içme suyu depomuzun bakımını kendi imkanlarımızla yapmıştık. Şimdi MASKİ tarafından yapılan çok daha güzel ve sağlıklı oldu. İl Özel İdaresi döneminde eksikliklerimiz çoktu. Biri giderilse, diğeri kalıyordu. Şimdi ne talebimiz olduysa bütün işlerimiz yapılıyor. Depomuz ve altyapımız yenilendi, parke taşlarımız döşendi. A’dan Z’ye tam teşekküllü hale geldi. Çalışmaların hepsinden çok memnunuz. Cengiz Başkanımıza, MASKİ Genel Müdürümüz Yaşar Bey’e, daire amirlerine ve tüm çalışan arkadaşlara çok teşekkür ediyoruz. Çok güzel çalışmalar yaptılar” 
Cıcıklı Mahalle Muhtarı Yaşar Solak, “Depomuzun şu anki hali eskisiyle kıyaslanamaz bile. Çok güzel bir iş oldu. Bir de şamandıra sistemi talebimiz oldu, o da yapıldığında çok daha güzel olacak. Mahalle halkı olarak MASKİ’nin çalışmalarından çok memnunuz”
Çarıklar Mahalle Muhtarı Mehmet Doğan, “Su depomuzun içini biz daha önce kendimiz yenilemiştik. Ama dış görüntüsü kötü bir durumdaydı. Sıvaları dökük, etrafı düzensizdi. Sağolsun MASKİ, depomuzu tamamen yeni bir hale kavuşturdu. Çok güzel oldu. MASKİ’den her zaman memnunuz. Bir sıkıntımız olduğunda alo diyoruz, hemen gelip ilgileniyorlar. Allah emeği geçen herkesten razı olsun”

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu