Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
25.10.2017 14:11

MANİSA Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanı Talip Akbaş, Yunusemre Muhtarlar Derneği Başkanı ve Laleli Mahalle Muhtarı Bedriye Pehlivan’ı, muhtarlık binasında ziyaret etti. Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanlığı’ndan önemli  ve kaliteli hizmetler aldıklarını belirten Pehlivan, Büyükşehir Belediyesi’ne ve Başkan Cengiz Ergün’e teşekkür etti.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanı Talip Akbaş, Evde Bakım Hizmetleri Şube Müdürü Füsun Mersinli ile birlikte evde bakım hizmetleri verilen aileleri ziyaret ettikten sonra Yunusemre Muhtarlar Derneği Başkanı ve Laleli Mahalle Muhtarı Bedriye Pehlivan’ı ziyaret ederek, ilçede Sağlık İşleri Daire Başkanlığı tarafından yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler verdi.
Psikolojik Anlamda Çok Faydalı Olduğunu Düşünüyorum
Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen evde bakım hizmetini, vatandaşa dokunma anlamında önemli bulduğunu bunun yanı sıra fiziksel egzersizlerin devamlılığının sağlanması ve psikolojik iyileşmenin sağlanmasına yardımcı olduğunu belirten Pehlivan, “Evde bakım hizmetini çok önemsiyorum. Sosyal belediyecilik anlamında şahsa direkt dokunan; kişinin en zor anında yetişilen bir hizmet bu.  Yunusemre ilçesinde de  yaklaşık 200 vatandaşın bu hizmeti aldığını biliyorum. Bu, önemli bir sayı. Profesyonel ve bilinçli bir çalışma yapılıyor. Kişinin hem sağlığı hem de psikolojisinin düzelmesi için çok güzel bir hizmet. Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanı Talip Akbaş ve Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Yunusemre’de Çalışmalar Devam Ediyor
Sağlık İşleri Daire Başkanı Talip Akbaş da, “Dernek Başkanımızı ziyarete geldik. Sağlık İşleri Daire Başkanlığımızın faaliyetlerimizle ilgili olarak kendisiyle görüş alışverişinde bulunduk. 200’e yakın haneye Yunusemre ilçesinde Evde Bakım Hizmeti veriyoruz. Bunun yanı sıra haşere ile mücadele konusunda çalışmalarımız devam ediyor. Muhtarlarımız ve mahalle sakinleri yürüttüğümüz hizmetlerde bizlere çok yardımcı oluyor. Kendisine ve ekibine teşekkür ediyorum. Bundan sonraki süreçte de çalışmalarımız devam edecek” diye konuştu.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu