Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
17.05.2018 10:52

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Selendi ilçesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi’nde yol ve tretuvar çalışması yapıyor. Kötü durumda olan ve yaya trafiği açısından da tehlike oluşturan caddede yapılan çalışmaların yakın zamanda tamamlanarak, yeni ve modern yüzüyle hizmete açılacağı belirtildi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Selendi ilçesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi’nde yol ve tretuvar çalışması yapıyor. Ayrıca yeniden düzenlenen kaldırımlarda ışıklandırma çalışması da yapılıyor. İlçenin önemli caddelerinden biri olan Mehmet Akif Ersoy Caddesi, eski görünümünden modern bir görüntüye kavuşuyor. Çalışmaların hızlı bir şekilde devam ettiğini belirten Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, “Selendi ilçemizin önemli caddelerinden biri olan Mehmet Akif Ersoy Caddesi’nde yol düzenleme ve tretuvar çalışmasını geçtiğimiz günlerde başlattık. Yayaların ve trafiğin güvenli bir şekilde ulaşım akışı sağlamaları için burada bu çalışma gerekiyordu. Kaldırımların düzenlemesi, ışıklandırmaların yenilenmesi ile Selendili vatandaşlarımız modern bir caddeye kavuşmuş olacak. Önümüzdeki günlerde de bu çalışmamızı bitireceğiz” dedi.  

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu