27.05.2018 12:43

MASKİ Genel Müdürlüğü, 154 Mahalle Projesi kapsamında Demirci’nin Azizbey Mahallesi’nde altyapı çalışmalarını tamamlamasının ardından 8 bin metrekarelik kilit parke taş döşeme işine başladı.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, 154 Mahalle Projesi ile mahalleleri altıyla üstüyle yeniliyor. Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı bünyesinde yürütülen çalışmalar kapsamında Demirci’nin Azizbey Mahallesi’nde 3 bin 800 metrelik altyapı işi tamamlandı. Altyapı çalışmalarının bitmesi ile mahallede 8 bin metrekarelik kilit parke taş döşeme işine geçildi. MASKİ mahallede ayrıca foseptik inşaatına da başladı. Demirci Muhtarlık İşleri Şube Müdürü Kazım Aysan da mahalledeki çalışmaları yakından takip etti.
“Köyü satsak bu çalışmalar yapılamazdı”
Azizbey Mahalle Muhtarı Vedat Çelik, mahallelerinde yürütülen alt ve üstyapı çalışmalarından çok memnun olduklarını ifade ederek, “Emeği geçen herkesten Allah razı olsun. Güzel bir yatırım oldu. Mahalle sakinleri de hizmetlerden çok memnun. Eski hatlarımız 50 yıllıktı. Köyü satsak bu çalışmalar yapılamazdı. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e ve MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun’a teşekkür ediyoruz. Diyecek söz bulamıyorum. Hayaldi, gerçek oldu” dedi.