11.07.2018 13:56

MASKİ Genel Müdürlüğü, Salihli ilçesine bağlı Çapaklı Mahallesi’nde menfez imalatı gerçekleştirerek vatandaşlara rahat bir nefes aldırdı.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde ıslah, korkuluk ve menfez çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda, Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı tarafından Salihli ilçesine bağlı Çapaklı Mahallesi’nde menfez imalatı gerçekleştirildi. Yapılan menfez sayesinde vatandaşlar rahat bir nefes alarak yaya ve araç geçişi güvenli hale geldi.
“MASKİ’nin hizmetlerinden gerçekten çok memnunuz”
MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından yapılan menfez imalatı sayesinde yağışlı havalarda su akışının sağlıklı hale geldiğinden dolayı memnun olduklarını belirten Çapaklı Mahalle Muhtarı Mehmet Us, “Mahallemizde yağışlı havalarda sorun yaşıyorduk. MASKİ yetkilileri sağolsun her zamanki gibi anında müdahale ettiler. Çalışmayı hızlı bir şekilde tamamladılar. Mahallemizde menfez çalışmaları bitti. MASKİ’nin hizmetlerinden gerçekten çok memnunuz. Çalışmalarından dolayı Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün ve MASKİ Genel Müdürümüz Yaşar Coşkun’a çok teşekkür ederiz” diye konuştu.