Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
11.10.2018 14:01

MASKİ Genel Müdürlüğü, Yunusemre ilçesine bağlı Barbaros Mahallesi’nde tıkanık durumda olan yağmursuyu ızgaralarında temizlik çalışması başlattı. Temizlenen ızgaralar sayesinde yağışlı havalarda su taşkını yaşanma riski en aza indiriliyor.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, yağmursuyu ızgaralarını düzenli olarak temizliyor. Bu kapsamda Kanalizasyon Dairesi Başkanlığına bağlı ekipler yağışlı havalarda su birikintilerini önlemek amacıyla Yunusemre ilçesine bağlı Barbaros Mahallesi’nde tıkanık durumda bulunan ızgaralarda temizlik çalışması başlattı. Çalışma tamamlandığında yağışlı havalarda mahallede su birikintilerinin yaşanmasının önüne geçilmiş olacak.
“Büyükşehir Belediyemiz ve MASKİ sorunlarımıza çare oluyor”
Yunusemre ilçesine bağlı Barbaros Mahalle Muhtarı Musa Sezer, “Mahallemizde bulunan yağmursuyu ızgaraları tıkanık durumdaydı. Yağışlı havalarda sular bu noktalarda birikintiye neden oluyordu. Bu durumu MASKİ’ye bildirdik ve sağ olsunlar hemen mahallemizde çalışma başlattılar. Kış aylarındaki yağışlı havalarda mahallemizde su birikintileri inşallah yaşamayacağız. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün ve MASKİ Genel Müdürümüz Yaşar Coşkun’a mahallemize gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ederim. Cengiz Başkanımızı mahallemizde ağırlamak istiyoruz” dedi.

 

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu