Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
05.11.2018 14:15

Manisa Büyükşehir Belediyespor'un U-15,16,17 ve 19 futbol takımları, Bölgesel Gelişim Liglerinde 9. hafta maçlarında 4'te 3 yaptı. U-16, 17 ve 19 takımları Turgutluspor’u mağlup ederken, U-15 takımı ise sahadan 2-0 yenilgiyle ayrıldı.

Manisa Büyükşehir Belediyespor’un altyapı takımları başarılı sonuçlar almaya devam ediyor.Hafta sonunda Bölgesel Gelişim Liglerinde 9. hafta maçlarında Turgutluspor ile kozlarını paylaşan Manisa Büyükşehir Belediyespor’un gençleri 4 maçta 3 galibiyet ve 1 yenilgi aldı. Cumartesi günü oynanan maçlarda Turgutluspor ve Manisa Büyükşehir Belediyespor'un U-15 ve 16 takımları karşı karşıya geldiler.Turgutlu Irlamaz Vadisi Spor Tesisleri’nde oynanan günün ilk maçında Turgutluspor ve Manisa Büyükşehir Belediyespor'un U-15 futbol takımları kozlarını paylaştılar. Bu maçı Turgutluspor 2-0 kazandı. Günün ikinci maçında ise Turgutluspor ve Manisa Büyükşehir Belediyespor U-16 takımları arasında oynanan mücadeleyi Manisa Büyükşehir Belediyespor U-16 futbol takımı 2-1 kazandı.
U-17 ve U-19 Futbol Takımları Pazar Gününü 2 Galibiyetle Kapattı
Pazar günü oynanan maçlarda ise Manisa Büyükşehir Belediyespor ve Turgutluspor’un U-17 ve U-19 futbol takımları, Manisa'da karşılaştılar. Manisa 8 Eylül Stadı'nda oynanan günün ilk maçında Manisa Büyükşehir Belediyespor ve Turgutluspor’un U-17 futbol takımları mücadele ettiler. Manisa Büyükşehir Belediyespor U-17 futbol takımı sahadan 2-1 galip ayrıldı. Manisa 8 Eylül Stadı'nda oynanan günün ikinci maçında ise Manisa Büyükşehir Belediyespor U-19 futbol takımı, Turgutluspor U-19 futbol takımını 2-1 mağlup etmeyi başardı.
Manisa Büyükşehir Belediyespor’un Altyapıda Aldığı Sonuçlar
(U-15)
Turgutluspor: 2 Manisa Büyükşehir Belediyespor: 0
(U-16) Turgutluspor: 1 Manisa Büyükşehir Belediyespor: 2
(U-17) Manisa Büyükşehir Belediyespor: 2 Turgutluspor: 1
(U-19) Manisa Büyükşehir Belediyespor: 2 Turgutluspor: 1

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu