Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
05.11.2018 14:41

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle bu yıl 12’nci kez kapılarını açan Uluslararası Manisa Tarım ve Hayvancılık Fuarı sona erdi. Binlerce Manisalının gezdiği fuarda Manisa Büyükşehir Belediyesi de vatandaşlara çorba ikramında bulundu.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Fuar Merkezi’nde bu yıl 12’nci kez gerçekleştirilen tarım fuarı binlerce Manisalıyı ağırladı. 4 Kasım tarihinde sona eren Uluslararası Manisa Tarım ve Hayvancılık Fuarında yaklaşık 150 firma ile üreticiler bir araya geldi. Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin de hazırladığı stant ile yer aldığı fuarda Büyükşehir Belediyesi tarafından il genelinde kırsal alanda sağlanan destekler de anlatıldı. Öte yandan Manisa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı tarafından fuara katılan vatandaşlara çorba ikramında bulundu.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu