Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
05.11.2018 14:58

MASKİ Genel Müdürlüğü, 101 Mahalle Projesini tamamlamasının ardından 154 Mahalle Projesine başladı. 154 Mahalle Projesi kapsamında, 56 mahallede çalışmalar noktalanırken 18 mahallede ise altyapı işleri devam ediyor.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Büyükşehir Kanunu ile birlikte hizmet sahasına katılan yerleşim yerlerinin alt ve üstyapısını sağlıklı hale getiriyor. Kanun ile birlikte köyden ve belde durumundan mahalleye dönüşen yerleşim yerlerinin altyapıları için kurum bünyesinde 101 ve 154 Mahalle Projeleri hazırlandı. Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı bünyesinde yürütülen çalışmalar kapsamında 101 Mahalle Projesi tamamlandı. Hız kesmeden yeni bir projeyi hayata geçiren MASKİ, kısa süre içerisinde 154 Mahalle Projesini hazırladı. Proje kapsamında 74 mahallede çalışmalarına başlayan MASKİ, 56 mahallede çalışmalarını tamamladı. 18 mahallede ise çalışmalar devam ediyor. Yürütülen titiz çalışmalar ile mahalleler, şehir merkezi gibi oluyor.
“Sadece bugünü değil, geleceği de düşünerek hareket ediyoruz”
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, ilçe merkezleri ile kırsal yerleşim alanları arasında ayrım yapmadıklarını ifade ederek, “Köyden ve belde durumundan mahalleye dönüşen yerleşim yerlerinin yıllar önce döşenmiş eski altyapılarını yenilemek için titiz projelere imza attık. Mahallelerde eski altyapıların çoğu 30-40 yıl önce döşenmişti. Hatta bazı mahallelerimizde altyapı dahi bulunmuyordu. Hemşerilerimizin alt ve üstyapı noktasında yaşadıkları bu sıkıntıları çözüme kavuşturmak için 101 ve 154 Mahalle Projelerimizi hayata geçirdik. Allah’ın izniyle 101 Mahalle Projemizi tamamladık. 154 Mahalle Projemiz ile de çalışmalarımıza devam ediyoruz. Sadece bugünü değil, geleceği de düşünerek hareket ediyor, gelecek seçimler için değil gelecek nesiller için çalışıyoruz. Vatandaşlarımız ve mahalle muhtarlarımız ile bir araya geldiğimizde hemşerilerimizin yüzüne yansıyan tebessüm bizim en büyük mutluluğumuzdur. Şimdi mahallelerimiz adeta şehir merkezlerindeki mahalleleri gibi oldu. Hayırlı, uğurlu olsun” dedi.   

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu