21.11.2018 14:50

MASKİ Genel Müdürlüğü, Salihli ilçesine bağlı Kurtuluş Mahallesi’ne bağlı 286 Sokak’taki yeni yerleşim alanında altyapı ihtiyacını karşılamak amacıyla ilave kanalizasyon hattı döşedi.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Manisa’nın 17 ilçesindeki mahallelerin altyapı ihtiyacını karşılamak için yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda MASKİ, Salihli ilçesine bağlı Kurtuluş Mahallesi’nde bulunan 286 Sokak’ta yeni yerleşim alanına kanalizasyon hattı döşeme çalışması gerçekleştirdi. MASKİ ekipleri tarafından tamamlanan hat sayesinde yeni yaşam alanının altyapı ihtiyacı karşılanmış oldu.
"MASKİ, üzerine düşen görevi gayet güzel yerine getiriyor"
Kurtuluş Mahalle Muhtarı Ayhan Gezdir, "Mahallemize bağlı 286 Sokak’ta yeni yapılan hanelerimize sıfırdan kanalizasyon hattı döşeme çalışması yapıldı. Mahallemiz git gide büyüyor ve yeni yapılaşmaların ardı arkası kesilmiyor. MASKİ vatandaşımızın neye ihtiyacı olsa hemen o yönde çalışma yapıyor ve üzerine düşen görevi gayet güzel yerine getiriyor. Bunda emeği çok olan Başkanımıza da ne kadar teşekkür etsek azdır. Büyükşehir olduktan sonra hizmetlerini iyice artırarak bizlerin memnuniyetini kazandı. Bizler de mahalleli ve muhtar olarak Başkanımızın sonuna kadar yanında ve arkasında olacağız. Bizlere sundukları bu güzel hizmetlerden dolayı Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e ve MASKİ Genel Müdürümüz Yaşar Coşkun’a ayrı ayrı teşekkür eder, selamlarımızı iletiriz” dedi.