Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
02.07.2011 19:01

MANİSA Belediyesi’nin resmi web sitesi www.manisa.bel.tr yenilendi. Yenilenerek hizmete açılan web sitesiyle vatandaşların Belediye hizmetlerine daha kolay ulaşabileceklerini belirten Belediye Başkanı Cengiz Ergün, site içerisinde bir takım değişikliğe gidildiğini de sözlerine ekledi.

Teknolojinin son imkanlarını kullanan Manisa Belediyesi, web sitesini vatandaşların daha kolay ve etkin bir şekilde kullanabilmesi amacıyla yeniledi. Manisa Belediyesi Basın Merkezi öncülüğünde Bilgi İşlem Müdürlüğü işbirliğiyle revizesi gerçekleştirilen yeni sayfada Manisa Belediyesi’ne ait güncel haberler, internet üzerinden vergi ödeme dahil her türlü işlem gerçekleştirilirken, bina adres, imar ve ada parsel, vergi mükellef ve yapı ruhsat bilgilerine 24 saat ulaşılabiliyor. Site ile ilgili bilgi veren Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Vatandaşlarımız cenaze, defin işlemleri, çevre temizlik vergisi, emlak vergisi, evlenme işlemleriyle ilgili merak ettikleri konulara ve sorulara yanıt bulabiliyor. Sitemizde ayrıca e-belediye uygulamasında muhatap (sicil) bilginizi unuttuysanız sorgulama yapabildiğiniz gibi çevrimiçi vezne işlemlerinden de yararlanabiliyorsunuz. Manisa gazetemiz ve Haberiniz Olsun bilgilendirme broşürümüzü de pdf ortamında sitemizde sunarak il dışındaki hemşerilerimizin Manisa’yı takip edebilmelerini sağladık. Yerel ve ulusal medyada belediyemizle ilgili çıkan haberlere de sitemizde yer verdik” dedi.

Belediyeyi Buradan Takip Edin

Borç sorgulama ve ödeme ekranında vatandaşların belediyeye olan tüm borçlarını görebildiğini ve ödeme işlemlerini de başlatabildiğini kaydeden Başkan Ergün, “Sitemizde nikah rezervasyonu yapmak için hangi saatlerin evlendirme dairesinde boş olduğunu web üzerinden görebileceğiniz gibi belediyenin yürüttüğü sosyal projelerden nasıl yararlanabileceği konusunda da detaylı bilgiler alınabiliyor. Görsel tasarım ve içerik olarak eskisinden farklı özellikler taşıyan yeni siteyle birlikte, vatandaşlar belediye ile olan tüm işlemlerini elektronik ortamda yapabileceği gibi sitenin içerisinde bilgi edinme ve Çözüm Merkezi için oluşturulan linklerden de istek ve taleplerini doğrudan belediyeye iletebilecekler. Yeni web sayfamız, vatandaşlarımızın Manisa hakkında her türlü bilgiye sahip olmak ve her bilgiye kolaylıkla erişebilmesi için tasarlandı. Sitenin yenilenmesinde emeği geçen personelimizi kutluyorum” dedi.

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu