Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
04.07.2011 17:43

BÖLGESEL Amatör Lig’de şampiyonluk hesapları yapan Manisa Belediyespor, geçtiğimiz sezon İzmir Süper Amatör Küme’nin şampiyonu Yeni Bornovaspor’un başarılı eldiveni Ümit Dinler’i renklerine bağladı. Önemli bir transfer gerçekleştirdiklerini belirten Genel Kaptan Muharrem Uzunlar, “Dinler’e güveniyoruz. Takıma katkısı büyük olacaktır” dedi.

Manisa Belediyespor, İzmir Süper Amatör Küme’nin şampiyonu Yeni Bornovaspor’un tecrübeli kalecisi Ümit Dinler’i kadrosuna kattı. İmza törenine Manisa Belediyespor Genel Kaptanı Muharrem Uzunlar, Futbol Şube Sorumlusu Ertan Çakmaz ile birlikte Basın Sözcüsü Selçuk Etiz katıldı. İmza töreninin ardından konuşan 26 yaşındaki başarılı kaleci Dinler, yeşil-beyazlı formayı giyeceği için mutlu olduğunu söyledi. Kendisine teklif geldiğinde düşünmeden ‘evet’ yanıtı verdiğinin altını çizen genç eldiven, “Manisa Belediyespor’da yeni oluşturulan yönetimin ardından, hedeflerin büyük olduğunu biliyorum. Hedefleri olan bir takımda forma giyeceğim için mutluyum. Takımın başarısı için elimden gelenin en iyisini yapacağım. Bundan kimsenin şüphesi olmasın” dedi. Daha önce Altay, Maltepe, Yeşilova ve son olarak Yeni Bornova gibi önemli takımlarda forma giyen Ümit Dinler’i kadrolarına kattıkları için mutlu olduklarını ifade eden Manisa Belediyespor Genel Kaptanı Muharrem Uzunlar ise transferde sona yaklaştıklarını söyledi. Teknik heyetin raporu doğrultusunda gerçekleştirilen transferlerle birlikte kadronun şekillenmeye başladığını dile getiren Uzunlar, “Şu anda takip ettiğimiz bir-iki oyuncu daha var. Eğer takip ettiğimiz oyuncularla anlaşabilirsek, transferi noktalayacağız. Önemli oyuncuları kadromuza kattık. İyi bir kamp döneminin ardından lige iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Manisa Belediyespor, Bölgesel Amatör Lig’in en büyük şampiyon adayı olacaktır” dedi.

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu