Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
16.02.2019 21:12

Cumhur İttifakı’nın adayları Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Yusuf Gülçimen’e ait Gülçimen İletişim’in iş yeri açılışına katıldı. İş yeri sahibi Yusuf Gülçimen’i tebrik eden Başkan Ergün ve Başkan Çelik, bereketli ve bol kazançlar diledi.

Şehzadedeler ilçesinde gün boyu esnaf ve vatandaş ziyareti yapan Cumhur İttifakı’nın adayları Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, esnaf Yusuf Gülçimen’e ait Gülçimen İletişim’in de iş yeri açılışına katıldı. Başkan Ergün ve Başkan Çelik’e, MHP İl Başkanı Ömer Baysal, MHP Şehzadeler İlçe Başkanı Şener Özten, AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Mehmet Emin Çipiloğlu, Manisa Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeleri, Ülkü Ocakları İl Başkanı Mehmet Balaban, AK Parti Şehzadeler Gençlik Kolları Başkanı Taha Okan Taniş, MHP ve AK Parti Teşkilatı eşlik etti. İş yeri sahibi Yusuf Gülçimen’i tebrik eden Başkan Ergün ve Başkan Çelik, açılış kurdelesini de birlikte kesti.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu