05.07.2011 11:13

MANİSA Belediyesi tarafından yenilenen ve modern bir görünüme kavuşturulan muhtarlık binalarına klimaları da takıldı. Özellikle sıcak geçen yaz aylarında klima ihtiyacının önemine dikkat çeken muhtarlar, Manisa Belediyesi’ne hizmetlerden ötürü teşekkür ettiler.

Manisa’da mahalle muhtarlarının vatandaşlara daha iyi ortamda hizmet verebilmesi amacıyla yenilenen ve modern görünüme kavuşturulan muhtarlık binalarına Manisa Belediyesi tarafından klimaları da takıldı. Vatandaşlara daha iyi şartlarda hizmet vermeleri sağlanan muhtarlar, özellikle yaz aylarında ihtiyaç duyulan klimaların takılmasından dolayı Manisa Belediyesi’ne teşekkür ettiler. Manisa Belediyesi’nin hizmetlerinden memnun olduklarını dile getiren Gediz Mahalle Muhtarı Rahmetullah Öztürk, “Belediye Başkanımız Cengiz Ergün, sürekli mahallemizi ziyaret ederek sorunlarımızı dinliyor. Sorunların çözümü noktasında da isteklerimiz yerine getiriliyor. Daha önce birçok sıkıntımız giderilmişti. Kendisine klima konusunda da sıkıntı duyduğumuzu ilettik. Sağ olsun bu ihtiyacımızı da kısa zamanda çözdü. Bazı ufak tefek sıkıntılarımız devam ediyor. Bunlarında kısa zamanda çözümleneceğine inanıyoruz” dedi.

Mahallelerin Çehresi Değişiyor

Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün göreve gelmesiyle birlikte sadece kendi mahallelerinde değil, Manisa’nın bütün mahallelerinde gözle görülür bir değişim yaşandığını ifade eden Dilşeker Mahalle Muhtarı Arif Çakır ise, “Öncelikle muhtarlık binalarımız yenilenerek, vatandaşlara daha iyi ortamlarda hizmet vermemiz sağlandı. Ardından binalarımızın masa ve sandalye sıkıntısı çözüldü. Son olarak ta klimalarımız takıldı. Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e hizmetlerinden dolayı mahalleliler adına teşekkür ediyorum. Mahallemizde yapılan kaldırım, bordür ve asfaltlama çalışmalarından da çok memnunuz. Hizmetlerin devamını diliyoruz” dedi.