05.07.2011 11:18

MANİSA’ya dev alışveriş merkezi yapmak için çalışmalara start veren Hollandalı şirket Redevco’nun Laleli’de başlattığı inşaat çalışmalarını Belediye Başkanı Cengiz Ergün inceledi. Manisa’ya yatırımcıları çekmek için Manisa Belediyesi olarak çalışmalar yürüttüklerini belirten Başkan Ergün, Redevco ile yaptıkları ikili görüşmelerin ardından alışveriş merkezinin inşaatının başladığını söyledi.

Manisa’da dev alışveriş merkezi yapmak için Manisa Belediyesi ile görüşmelerde bulunan Hollandalı firma Redevco, Laleli Mahallesi’ndeki arazide inşaat startını verdi. Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Cengiz Ergün, alışveriş merkezinin temelinde çalışan işçilere hayırlı olsun dileklerini sundu. Manisa’ya dev yatırımcıları çekmek ve Manisalıların hafta sonlarını İzmir’de değerlendirmelerinin önüne geçmek amacıyla Manisa Belediyesi olarak sosyal projelere önem verdiklerini belirten Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Hollanda firması Redevco ile de yatırımlar noktasında sürekli ikili görüşmelerimiz oluyordu. Yaptığımız istişareler sonucunda firmanın yapmayı planladığı ‘Manisa Alışveriş Merkezi’nin inşaatına start verildi. Umarım bu inşaat Manisa’ya hayırlı olur. Kentimize daha büyük yatırımcıları çekme noktasında, bizler de Manisa Belediyesi olarak üzerimize düşeni yapmaya devam edeceğiz. Manisalı hemşerilerimiz, hafta sonlarını da Manisa’da değerlendirsin, aileleriyle birlikte gidebilecekleri mekânların sayısı artsın düşüncesindeyiz ve bunun planlamasını yapıyoruz” dedi.