Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
26.03.2019 19:30

MASKİ Genel Müdürlüğü, Manisa merkezde bulunan Karaağaçlı İlkokulu ve Üzümcüler İsa Artunç İlkokulu’daki öğrencilere de su tasarrufu eğitimini ulaştırdı.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, suyun doğru kullanımına yönelik eğitim kurumlarında düzenlemiş olduğu seminerlerine ara vermeden devam ediyor. Buna yönelik gerçekleştirmiş olduğu eğitimlere merkez ilçelerdeki Karaağaçlı İlkokulu ve Üzümcüler İsa Artunç İlkokulu ile devam eden MASKİ, miniklere suyun önemi ve tasarruflu kullanımı hakkında bilgi verdi. MASKİ personeli tarafından slayt ve çizgi filmlerle su tasarrufunun anlatılmasının ardından miniklere hediyeleri dağıtıldı. Eğitime, MASKİ yetkilileri, Karaağaçlı Mahalle Muhtarı Cemal Kavkas, Karaağaçlı İlkokulu Müdürü Süleyman Afacan, Üzümcüler İsa Artunç İlkokulu Müdürü Muammer Dağdaş, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Okul Müdürleri, su tüketimindeki sorunu gündeme getirerek tasarruflu olmayı öğrencilere aşılayan bu etkinlik için MASKİ Genel Müdürlüğü’ne teşekkür etti.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu